OS 2018

Hockey – hur svårt kan det vara?

14 februari 2018

Kära följare, det är äntligen dags att visa första avsnittet av min egna inslagsserie ”hur svårt kan det vara?” som just nu rullar under OS! Nervositetsvettades friskt inför premiärvisningen på Kanal 5 men BLEV SÅ GLAD av era positiva hejarop? Lite nyp-i-armen-känsla, faktiskt. Här är alltså det första inslaget, om hockey med Erika Grahm. Hoppas ni trycker om ’et!

ALLA AVSNITT:
Hockey
Konståkning
Curling
Skidskytte
Puckelpist

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Elin 14 februari 2018 at 13:59

  Oj asså, jag som aldrig kommenterar någonstans men nu känner jag att jag bara måste! Jag tittade igår på avsnittet med puckelpisten och nu detta. Asså jag skrattade så jag nästan kissade på mig! Utan att låta creepy men, om du hade bott kvar i Helsingborg så hade jag typ tvingat dig att bli kompis med mig för du verkar ju vara världens mest störtsköna människa! Hehe… Du gör ett grymt jobb, tyckte bara att du skulle få höra det. With love från ett idag soligt och underbart Helsingborg!

  • Reply Isabel Boltenstern 14 februari 2018 at 14:08

   MEN TACK! Du anar inte hur glad jag blir att höra det! Med puckelavsnittet i åtanke: jäklar vad svårt det var?! När jag väl körde tyckte jag att det gick skapligt, men att titta tillbaka på materialet gav ju en HELT annan bild av verkligheten, hahahaha.

 • Reply Elin Udén 14 februari 2018 at 18:50

  Isabel, alltså jag blir SÅ jäkla peppad av dig och inspirerad i att det går att komma precis vart en vill med mod och lite jävlar anamma.
  Älskar att du vågar och jag blir så in i bomben glad av att kolla på dina vloggar, läsa kloka inlägg och se sånt likt det här med hockeyn.
  You go girl, för fasiken. Ditt race är suveränt!

 • Reply Paula 14 februari 2018 at 20:15

  Haha, ÄLSKAR det! Hur kul inslag? Och jäklar vilken förbättring på skotten, wow. Blir imponerad! Och tycker även att det är modigt att pröva på flera av grejerna som du gör, typ puckelpist?! Skulle aldrig i mitt liv våga pröva det. Så all cred till dig, heja!

  • Reply Isabel Boltenstern 19 februari 2018 at 10:27

   Det finns ju en viss risk att slagskotten bara var en kronröta, men jag GILLAR att inbilla mig att det var en utveckling? Erika ska ha all credd för sitt coachande, haha. Denna seriens inspelningar är verkligen de roligaste jag gjort!

 • Reply Isabel Boltenstern 19 februari 2018 at 10:25

  Men TACK, vad roligt att höra! Det var så förbaskat kul – ville inte gå därifrån?!

 • Reply Isabel Boltenstern 19 februari 2018 at 10:27

  Haha, jag kommer lägga upp alla klipp här på bloggen! Idag dunkar jag upp puckelpist-avsnittet som är en av mina favoriter!

 • Reply Isabel Boltenstern 19 februari 2018 at 10:28

  Haha, vad glad jag blir!! Tack!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.