Livet

Hög på livet!

1 november 2018

De senaste dagarna har jag varit hög på livet – och egentligen av ingen anledning alls? Jag har känt mig pigg, glad och förbaskat tacksam bara! Jag har jobbat och fått så sjukligt mycket positiv energi av mina kolleger (som man lätt blir svältfödd på när man jobbar hemifrån), spelat in podd med PT-Fia och haft kompisar över på middag i dagarna två. Just nu flyter allt bara på helt friktionsfritt! Som smör i en het teflonpanna.

Och sedan den här stollen jag är tillsammans med. Hahahahaha, jag skrattade så hejdlöst i tisdags morse när han fick hem ett ”litet paket” han beställt. Innehållet var en tavla, och han hade inte riktigt dubbelkollat måtten. När två flyttherrar bar in det enorma paketet gormade de ”och var i helvete tänkte du ha den här?” eftersom tavlan hade de näpna måtten 200 x 145 cm?!

The life with Lilli, eller mini-Bagge som han nu kallas, slutar aldrig förvåna. Jag spelade in allt i vloggformat men får se om jag hinner redigera och lägga ut. Om inte annat blir det roligt att visa för barnbarnen om 60 år!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.