Livet Utbrändhet

jag har evolvat från charmander

20 september 2016


jag är här! äntligen! i spanien!

de senaste veckorna har jag varit inne i ett sånt jäkla snurr. sändningarna har avlöst varandra, jobbresorna har varit många och samtidigt har jag skrivit på föreläsningsmaterial och videobloggar. för första gången på två år har jag känt den där obegränsade drivkraften jag alltid tagit för givet innan utbrändheten.

det har varit fantastiskt att känna att den där förmågan inte är borta för alltid. för under dessa märkliga månader av mitt liv har jag känt mig som en blek kopia av mig själv – inte lika rolig, inte lika kreativ, inte lika driftig och inte lika glad. jag har varit så jävla vilse och rädd att jag skulle förbli den halvdana versionen av mig själv. för att använda pokémon som referens: förr var jag charizard, och när jag blev utbränd gick jag ner till att vara en ledsen liten charmander. nu har jag evolvat till en charmeleon.

men nu när jag varit sådär produktiv i flera veckor måste jag påminna mig själv – igen – att tagga ner. klappa mig själv på axeln och berömma att jag varit en jävla gudinna i några veckor, och därefter ta det lugnare, sova mer och passa på att njuta. och precis det ska jag göra nu. mot solstolen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.