Livet

”Hon är så dryg ibland”

7 juli 2018

I måndags fyllde jag 27, och efter att ha önskat mig ett löparbälte för 129 kronor följt av INGENTING blev jag mäkta chockad när Alexander ringde på Facetime och avslöjade att han fixat en resa till Kroatien!

Men låt oss spola tillbaka bandet fyra dagar, när jag i panik insåg att jag hade 20.000 Eurobonuspoäng som skulle bränna inne dagen därpå. Jag behövde hitta något att lägga de på, och tänkte först på en Skåneresa, men sedan att just en Kroatienresa hade suttit fint. Jag blev småirriterad på Alexander som knappt svarade, men när Amanda skickade denna skärmdump några dagar senare förstod jag ju var skon klämde:

isabel-boltenstern-chatt-api-alex

Skrattade så hejdlöst när jag såg det här, med tanke på vad jag skrev på Instagram några dagar tidigare. Den där kimonon som Amanda tänkte köpa till mig… Ja, den köpte jag ju själv på Mall of Scandinavia.

isabel-boltenstern-kimono-insta

Så ni kanske undrar vad jag gjorde med de där Eurobonus-poängen som riskerade att bränna inne? Det blev ett fönsterputsnings-kit som gjorde Alexander lyrisk.

isabel-boltenstern-fonsterputs

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.