Livet

Höstidyll bland växthus

2 oktober 2018

Det måste ske – jag MÅSTE skaffa ett växthus! Efter helgens besök på Rosendals trädgård har jag fått tillbaka suget efter att sätta mig i ett fullproppat växthus, dricka kaffe och läsa böcker. Måste bara köpa en bostad med tomt först då, tydligen… och förtidspensionera mig.

När jag flyttade till Stockholm blev jag varmt välkomnad in i ett så himla härligt tjejgäng, och nu var det flera månader sedan vi fick ihop samkväm senast. Men nu var det äntligen dags igen!

På Rosendal var det höststämning deluxe, och deras tema i helgen var äppelskörd. Sofia råkade palla ett äpple, som till hennes försvar satt ”väldigt löst på grenen”, och såg tre sekunder därefter en liten skylt med texten att det absolut inte fick göras. Förlåt!

TillanJossan och jag pratade om att läsa en bok i månaden nästa år och köra bokklubb. Ska bli extremt spännande att se hur många månader det håller i sig! Boktips mottages med varm hand!

 

*väljer bilden nedan som ny bakgrundsbild på datorn*

Eftersom halva Stockholm bestämt sig för att fika på just Rosendal traskade vi vidare på Djurgården och hittade ett mysigt ställe vid namn Flickorna Helin.

Och VAD är en ledig lördag om man inte fikar två gånger? Precis. Innan jag åkte hem hann vi med en kaffe och snickerskaka på Broms också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.