Listor

? HÖSTLISTA ?

3 oktober 2018

Fylla-i-listor är något av det bästa tidsfördriv jag vet, och här kommer en om hösten som jag hittade hos bloggkollega Sandra Beijer!

isabel-boltenstern-host

Hur känner du inför hösten 2018?
Om jag ska vara helt ärlig känns det lite… förvirrande? Hösten är ju min favoritårstid, och mysmässigt är allt på topp! Just nu är jag dock så otroligt ambivalent. Både rastlös och matt, på något märkligt vis. Jag känner att jag mest håller på med 20590 saker bara för att jag alltid gjort det, så jag behöver göra en inventering vad jag faktiskt ska lägga min tid och energi på.

Vad är din planer?
Tanken är att jag ska skriva ”klart” boken så gott det går, fortsätta göra reportage för Eurosport och mysa obegränsat. Förhoppningsvis ska jag göra YouTube-klipp varannan vecka och hinna träna lite mer än jag gjort under sommaren! Sedan ska jag passa på att bjuda hem vänner på middag, lägga pussel och pyssla lite.

Vad är ditt favorit-te?
HAHA, well här har man trott att man var en tedrickande person, men för någon vecka sedan skulle jag bjuda min vän Sara på en kopp och insåg att alla min teer hade ett bäst-före-datum året efter jag tog studenten. 2010 stod det alltså, nästan bortfrätt på botten av förpackningarna. Skrattade så jag grät och insåg att jag alltså måste ha tagit med de där tepåsarna samtliga gånger jag flyttat?

Snyggaste höstaccessoaren?
Försöker komma på en annan accessoar än halsduk eftersom det känns så basic, men tydligen är det precis det jag är. Basic alltså. Och mössa är ju trevligt. ÄH, vad vet jag. (HAHA, måste erkänna att jag nu gick in på Nelly.com och klickade mig in på kategorin ”accessoarer” för inspiration till ett roligare svar. Vem har jag blivit?)

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Mörkret. Men saker som inte går att påverka bli inte bättre med gnäll, så det gäller väl att köpa en sollampa, gå i ljusterapi och resa utomlands i november. Överlevnadskurs 101.

Top 3 godast höstmat?
Hemmagjord pizza, olika grytor och kantarelltoast. Dreglar i skrivande stund!!

isabel-boltenstern-hemmagjord-pizza-35+
En utflykt du vill göra i höst?
Egentligen vill jag mest åka till en öde skog och slippa höra storstadsljud. Kanske plocka en svamp eller två. Få ha gummistövlar på en plats där gummistövlar behövs!

isabel-boltenstern-plocka-svamp-2253+

En bok du vill läsa i höst?
Förra veckan läste jag ut Britt-Marie var här av Fredrik Backman och Stina Wollters bok Kring denna kropp. Grät när jag läste de båda! Härnäst ska jag lägga vantarna på Clara Henrys bok Mot framtiden: en simpel guide till att krossa patriarkatet!

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
Att jag nu ska stänga datorn, gå och panta burkar och sedan laga en maffig chili con carne. Tända ljus, slå på något jazzigt på Spotify och kanske smutta på ett glas rödvin. Älskar hösten!!!1

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mellan raderna 12 november 2018 at 11:00

    Ännu en jäkla höstlista

    Sådana däringa höstlistor har ju florerat i bloggar ett bra tag nu. Förmodligen är jag sist på bollen, hrmm, men jag tänker att det ju fortfarande är höst trots allt. Så nu kör vi höstlista helt enkelt! Hur känner du inför hösten 2018? Ja, nu har det v…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.