Listor

höstlistan 2016

22 oktober 2016

när jag bloggade som mest för några år sedan älskade jag listor, så varför inte testa detta gamla knep igen? saxade ihop några frågor från thowe och hanapee!

bästa skönhetsprodukten?
kan exakt ingenting om skönhet så har samma prylar samtliga årstider. det enda som skiftar är foundationfärgen, och när jag i förra veckan tappade brunsås på hakan insåg jag att det är smart att inte köra sommarnyansen alltid. så väljer att slå till med en grej man inte kan köpa i butik: SÖMN. fan vad det gör wonders.

vilken färg har du helst på naglarna?
guldglittrigt. känner mig smygparty 24/7.

favorithöstplagg?
min underbara kappa från monki. förra hösten köpte jag den i svart, och när jag såg att den kom i min favvofärg kunde jag inte hålla tassarna borta!

isabel-boltenstern-kappa-monki

favoritserie?
min vän wenche har dragit in mig i ett beroende av den norska tonårsserien SKAM. kan. inte. sluta. titta.

vad har du på to-do listan just nu?
den här frågan tog jag enbart med för att få chansen att visa upp mitt fenomenala att-göra-block. nu har jag suddat bort några grejor för att leka hemlighetsfull, men den mest spännande punkten börjar på p och slutar på blondinbellas pojkvän.

isabel-boltenstern-todo

vad är bäst med hösten?
jag får en total nystartskänsla i början på hösten, att man får starta om på ny kula. det känns som en andra chans på nyår, där man kommer tillbaka till riktiga livet efter en ostrukturerad sommar. det bästa jag visste som barn var veckan innan höstterminen började, och mamma tog med mig till (antagligen BR) för att köpa nya pennor, suddi och block. sådär är jag fortfarande, att jag gillar att starta om på nytt och inte vässa vidare de gamla stumparna av vårens pennor. så nystart är mitt slutgiltiga svar. och att man får kela ner sig i soffan utan att någon misstycker.

vad är sämst med hösten?
mörkret. fan vad det äter upp en.

vad lyssnar du på nu?
varje höst bygger jag vidare på min spellista ”brustna hjärtans höst”. ursäkta det tacky valet av namn, men det var lite fränt 2011 när den skapades. för att vara helt ärlig kanske den inte är så bra, men ORKAR verkligen inte leta reda på något nytt…  kan någon bara skänka mig sin höstlista? plz?

isabel-boltenstern-hostlistan

bästa doften?
min kille. kan inte för mitt liv förstå hur en människa kan lukta så gott. och inte bara när han gjort sig kalasfin, utan även när han är på sin all time low. när han tränat något jäkla grispass, låtit svetten sjunka in i hud och bomull för att sedan gå på ett pass till innan han kommer hem. då luktar han liksom GUD.

vad gör du helst en regnig dag?
streckkollar gamla OC-avsnitt med en sovande hund i knäet. alternativt ligger på soffan under ett täcke med trevlig person, eller framför brasan och halvsover med en ljudbok i öronen.

isabel-boltenstern-eld

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Erika 24 oktober 2016 at 16:28

  Hej! Vad är det för fin väska du har på bilden där du visar upp jackan?

 • Reply Malin 25 oktober 2016 at 10:20

  Den där att-göra-listan! Var har du köpt den?!

  • Reply Isabel Boltenstern 25 oktober 2016 at 13:33

   Jag köpte den på Urban Outfitters i USA, med de kanske har den här hemma också! ÄLSKAR den!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.