Livet

✨ IDROTTSGALAN 2018 ✨

17 januari 2018

I måndags var det dags för Idrottsgalan! Jag förstår er förvirring, i det här inlägget nämnde jag ju att kålhuvudet Boltenstern glömt OSA, men det löste sig! Kronprinsessan Victoria och Daniel var ju hemma p.g.a sjukdom, så det tackar vi för. Hehe.

isabel-boltenstern-idrottsgalan

Efter att ha redigerat tv-program hela dagen kom jag hem med 45 minuter kvar till avfärd. Kutade upp till vinden, rotade fram en svart byxdress och expressminkade mig. EXTREMT nöjd med min prestation, tackar som frågar. Alexander var glad att gå på gympagala:

isabel-boltenstern-idrottsgalan

Sarah Sjöström vann årets kvinnliga idrottare och tog emot Bragdguldet!

isabel-boltenstern-idrottsgalan

Globen var fullsmockad med finklädda människor som vunnit OS, VM, SM och garanterat ett och annat klubbmästerskap. Någon grafisk designer hade bytt ut I:et mot en etta i ”Idrottsgalan” vilket gav starka flashbacks till Lunarstormtiden.

isabel-boltenstern-idrottsgalan

Emma Frans, som är svinrolig på Twitter bland annat, delade ut pris och var givetvis bäst. Hon pratade om Dunning-Kruger-effekten och bluffsyndromet (som jag ju gjort en video om) med en så komisk timing och perfektion. En av kvällens höjdpunkter!

isabel-boltenstern-idrottsgalan-emma-frans

Och en till bild på oss för VARFÖR INTE.

isabel-boltenstern-idrottsgalan

Avslutningsvis haglade guldkonfettin över Peder Fredricson som tog hem Jerringpriset! Efteråt visste en bättre än att gå in på Twitter, för den obligatoriska skitstormen som alltid blåser in efter att ridsporten uppmärksammats är vidrig. Väl värd vinnare med fantastiska framgångar – hylla den som hyllas bör! Grattis Peder!

isabel-boltenstern-idrottsgalan-peder-fredricson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.