Träning

Instagramföljarna sätter ihop mitt träningspass

26 augusti 2018

Efter ett uppehåll från träningen sökte jag i veckan inspiration hos mina grymma Instagramföljare. Efter uppmaningen att alla skulle lista sin favoritövning satte jag ihop en 20 minuters AMRAP (as many reps as possible) med just dessa, och kontentan blev en jäkligt jobbig historia. Kan inte förstå att någon har thrusters som roligaste övningar? ÄR ni masochister, eller?

Följande övningar körde jag alltså om och om igen tills alarmet ringde:
10 Marklyft
10 Powerclean
10 cal Assaultbike
10 Wallballs
10 HSPU
10 Hantelsnatch
10 Burpee boxjump over
10 Thrusters

När det kommer till vikter är det så klart individuellt, och jag körde marklyft på 50 kilo (vilket är 50% av mitt max) och powerclean på 30 kilo (återigen 50% av max). Eftersom jag inte orkade plocka fram ytterligare en stång till thrusters körde jag på 30 kilo där med, vilket jag redan från start visste var för mycket. 20-25 kilo hade känts mer rimligt för mig.

isabel-boltenstern-amrap

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.