Listor

Instagramkonton jag fastnade på 04.53 inatt

15 september 2019

Ytterligare en sån där natt när man blir klarvaken vid fyra-snåret och hamnar på Instagram har skett, men inatt fastnade jag extra många timmar på två specifika konton ni inte får missa. Låt mig visa!

Tortus – om det finns något mer tillfredställande än att sitta i timmar och kolla när någon drejar? Nej, det här toppar allt. ALLT, säger jag. Eric Landon, som han heter, verkar vara en snubbe i Köpenhamn som lägger upp snabbspolade klipp på när han får lerklumpar att svaja upp till fantastiska krukor. Känns så poetiskt att kolla på hur det bara SKER? För första gången har jag klickat ja på frågan ”se vidare klippet i IGTV” för en minut is not enough. Kan eventuellt ha googlat ”kurs dreja stockholm” nu också.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eric Landon (@tortus) on

Goda.grejor – under sömnlösa nätter finns det få saker jag gör så frisk som att tänka på all mat jag ska äta nästkommande dag. Goda.grejer är ett av mina favoritkonton på hela Instagram tror jag, och efter nattens scrollande har jag bestämt mig för att det blir svamppasta till kvällsmat och brownie med brynt smör (!!!!) till efterrätt. Gör er själva en tjänst: börja följ detta simpla men goa matkonto ??

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida 15 september 2019 at 17:19

  Vad kul att du gillar drejning! Jag har keramikverkstad i Höganäs, kom förbi och prova på att dreja när du är i Skåne någon gång! Du är såååå välkommen :) Instagram @fridanilssonkeramik
  Kram från Skåne

  • Reply Isabel Boltenstern 18 september 2019 at 11:09

   FRIDA! JA! Jag vill komma och hälsa på dig! Skriver till dig på Insta <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.