Livet

inte julen jag tänkt mig

23 december 2016

JAHA, det här var ju inte så kul. i tisdags åkte jag och samboskapet till hans föräldrar i umeå för att fira jul, men istället ligger jag nerbäddad för tredje dagen i rad med JORDENS förkylning. vi pratar inte lite snuvig, utan full-out superförkylning á la sova-14-timmar-per-natt. det enda jag mäktat med är två små hundpromenader och lite mobilspel (bloons towerdefence <3). imorgon är det julafton, och troligtvis kommer jag spendera den med en rulle snytpapper och överdosering av ipren. nu ska jag återgå till att dricka flytande halsmedikament som min fantastiska svärmor lagat till mig!

isabel-boltenstern-jul

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.