Livet

Irriterande saker jag snart ska glömma

24 juni 2019

Idag är jag irriterad. Hela midsommarhelgen har Alex och jag trånat efter en lägenhet och gjort rookiemisstaget att mentalt flytta in. Vi har knappt pratat om något annat. Tänkt ut väggfärg, googlat mattor och jämfört bäddsoffor. Idag fick det sina konsekvenser. Nyss ringde mäklaren för att säga att nuvarande ägarna inte vill sälja. De har dragit in annonsen och poof, så gick den drömmen i kras.

Jahapp, vad har mer hänt idag då? Jag har skrivit en krönika till ELLE-tidningen som ni kommer kunna läsa i nummer 9 som kommer ut i mitten på augusti. Den handlar om alla krav och måsten man fullkomligt kan skita i när nystartshösten står för dörren. Såhär gosigt har vi haft det på balkongen idag, Ingrid och jag:

I förra veckan råkade jag tappa datorn i golvet. Perfekt när man skriver en bok, att döda sitt enda arbetsredskap! Kikade mellan fingrarna när jag öppnade locket för att se om den levde, vilket den tack och lov gjorde. Allt verkar funka tipptopp förutom att undre halvan av skärmen blivit grårandig och att högra halvan blir kolsvart när datorn blir varm. Annars: INGA PROBLEM. Som ny. Okej, min bitterhet går inte att dölja. Nu ska jag ta en dusch och sticka nålar i en voodoo-docka eller något.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.