Jobb Video

Isabels Paris: Triumfbågen

20 januari 2017

Alldeles strax ska jag ta på mig hotelltofflorna och kila ner till frukosten, men först tänkte jag publicera ett av mina favoritavsnitt av Isabels Paris! Denna gång besöker jag Triumfbågen (och den sinnessjuka rondell som förstör stämningen lite).

Ikväll spelar Sverige sin sista gruppspelsmatch, vilket betyder att vi kommer få klartecken på var vi ska resa härnäst. Lille eller Montpellier ryktas det om. Min rygg totalhavererade igår (förstår inte varför när den känts svinbra senaste veckan?) så jag ser INTE fram emot att transportera mig någonstans. Så nu rullar jag sätet på en hård boll, jag stretchar baksidor och klämmer näven rakt in i tarmarna (a.k.a höftböjaren) med liten förhoppning att det här ska gå vägen.

Jag längtar så till att komma hem och få rutin på saker och ting. Min kropp är bra på mycket, men på senaste har en rollspelat 95-årig tant och det uppskattas inte alls. Det ska bli en fröjd att börja träna regelbundet igen, ta promenader och inte bara sitta hukad över en redigeringsdator dagarna i ända. Jag har nog aldrig varit så sargad som den är nu, så plz plz plz, håll bara ut några veckor till.

Okej, frukost sa vi va? Ja. Hej.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Johannar 20 januari 2017 at 22:40

  Alltså, jag måste bara säga vad duktig du är! Naturliga intervjuer som inte blir förutsägbara, och så verkar du himla rolig också, bra jobbat!

 • Reply naprapat-Robin 24 januari 2017 at 20:48

  Fantastiska inslag Isabel! Tråkigt med ryggen, men det väntar två ivriga naprapatnävar som vill dig väl här hemma. Kör (lagom) hårt sista dagarna nu. Vi hörs, Au revoir!

  • Reply Isabel Boltenstern 25 januari 2017 at 18:37

   Tack, bästa Robin! Ryggen har varit som ny senaste dagarna, så det kommer och går lite. Men tänker att vi ses på fredag, om du kan! Smsar dig!

 • Reply Henric 26 januari 2017 at 22:03

  Tråkigt att du måste lida med en sargad rygg. Fadt den kommer aldrig att bli bra om du inte tränar upp ryggen. Då menar jag inte att köra marklyft på gymmet. Ingen naprapat i världen kan hjälpa dig med grundproblemet.. han kan bara lindra under kort tid. Gå till en sjukgymnast och få en drös med bålövningar. Undvik allt vad tynga lyft innebär. Tänk på att avlasta ryggen så mycket som möjligt.. som att undvika långa flygresor. Har man diskbråck så är stillasittande ens värsta fiende. Hoppas du sätter dig själv i fokus efter Handbolls-VM så att du kan börja åtgärda dina problem på allvar. Du är ung, du skall inte redan börja gå krämpor. Ha det gott!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.