Livet

Jag är en Big Brother-deltagare

28 mars 2019

Minns ni gamla hederliga Big Brother? Muffe och Jessica? Rägger? Gynning? Helt plötsligt förstår jag varför de piercade sig själva, förlovade sig och fullkomligt tappade fattningen. Efter 8 dagars isolering från omvärlden känner jag mig nu som en fullfjädrad Big Brother-deltagare.

Okej, det var en dramatisk inledning. Nu är det inte så illa att jag inte lämnat lägenheten, men den senaste tidens vrålförkylning har gjort att jag max rört mig i en radie på 300 meter från min lägenhet. Jag har spenderat varje vakna minut med en stum Ingrid, och när Alex kommit hem om dagarna har jag fått fnatt. Alltså studsat runt, krälat på golvet, sjungit hemmakomponerade sånger..? Sedan har jag somnat i febersvettningar 21.40. Upp som en sol, ned som en pannkaka.

Andra spännande saker som hänt under denna seglivade sjuka: 

  • Jag har blivit utskälld av en dam för att jag gick på parkens gräs istället för stigen. ”Och det här ska vara ett civiliserat samhälle”, suckade hon och gick vidare.
  • Tack vare era Instagramtips har jag börjat se Sex Education på Netflix och gillar fotot SÅ mycket. Påminner om den gamla filmen Juno, som jag älskade i början på gymnasietiden.
  • Jag har börjat laborera med att hosta på olika sätt för att inte riva upp samma ställe av halsen. Det går sådär.
  • Har givetvis plundrat Hemnet och förkovrat mig i diverse renoveringsprojekt efter att ha hittat Kajsas blogg. Hon och hennes man har renoverat upp en gammal skola (!) och det ser SÅ jäkla läckert ut. Bonusmaterial för den med tid: de är med i Husdrömmar på SVT play!
  • När jag ändå är i tipsartagen: blev så imponerad av en tjej som mailade mig för att tipsa om sin blogg om utmattning. Tycker hon skriver så härligt och verkar väldigt vettig. Ta en titt på hennes blogg nu, hörni! 
  • Tanke jag tänkt ofta: personen som kom på att krydda nässpray med mentol känns som en sadistisk jäkel. Det gör så vansinnigt ont?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.