Livet

Jag blir så jävla trött…

5 januari 2019

Sedan nyår har jag fått åtta (!) meddelanden från olika personer som hittat mig på Tinder. Eller inte mig, givetvis, men mina bilder. Människor skapar alltså fejkprofiler och lägger upp mina bilder för att dejta – och det är förbannat tröttsamt. Och obehagligt.

I min värld är det helt ofattbart att folk låtsas vara någon annan på internet – VAD kommer man någonsin vinna på det? Det är relativt omöjligt att bestämma en dejt, dyka upp på restaurangen och inte bli påkommen som en bluff.

”Äeeh, jag hade en bättre hårdag när den där bilden togs, men jag LOVAR att det är jag!”

 

isabel-boltenstern-fejkad-tinderprofil

Så OM ni ser en dejtingprofil med mina bilder – var så rara och anmäl. Jag har aldrig haft Tinder eller liknande, och kommer aldrig ha. Det börjar bli tröttsamt att folk inte vet hur man beter sig på Internet – eller generellt.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Isabel Boltenstern 7 januari 2019 at 15:14

    Hej Linda! Det simpla svaret är att du stavar mitt namn fel, hehe… Jag stavar mitt namn ISABEL och inte ISABELLE, och därför skriver du in en domän som inte finns, vilket gör att du per automatik hamnar på startsidan! isabel.elle.se är alltså rätt adress! KRAM!

  • Reply Nina Campioni 8 januari 2019 at 11:32

    Men gud – det var det sjukaste jag hört!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.