Livet

JAG FYLLDE 26

3 juli 2017

Internet-kamrater! Igår var det min födelsedag, och nu är jag tydligen 26 år gammal! I skrivande stund redigerar jag ihop en vlogg från gårdagen, men tills den är färdig kommer här en bild på när jag Lever Lajf™. Alex och jag åkte ut till mina föräldrars sommarställe och blev ompysslade, tittade på truppgymnastik från SM-veckan och åt grillat. UNDERBAR dag!

isabel-boltenstern-26-fodelsedag

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pontus 3 juli 2017 at 13:09

  Hurra, hurra, hurra (ett klasssikt trefaldigt hurra från Skåne eftersom att du visserligen är Youtuberoyalty men inte kunglig förutom möjligtvis norrländskt ”köng”!) och grattis!

  25+ är det nya 18s frigörelse som vill vara det nya 30s vuxenhet som önskar sig 5s kravlöshet. Good times and sunshine! :)

 • Reply Jessan 10 juli 2017 at 15:03

  Var kan man hitta dina sjukt snygga byxor du har på bilden? :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.