Utbrändhet

jag gästar ångestpodden

4 oktober 2016

AVSNITTET ÄR KOMMET! för några dagar sedan kom avsnittet ut där jag gästade magnifika sofie och ida som ihop driver ångestpodden. vi pratade om utmattningssyndrom, prestationsångest och jag fick med en hel del tips till er där ute som på något vis tampas med dessa frågor.

KLICKA PÅ BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL AVSNITTET!

isabel-boltenstern-ångestpodden-utmattning-utbrändhet


och PS.
jag kommer börja föreläsa för både skolor och företag nu under hösten. vill ni att jag kommer till ert företag eller er skola? maila mig på isabel.boltenstern@gmail.com, så kan jag ta kontakt med er chef/lärare/rektor/organisation eller vad det nu än månde vara.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alexandra 6 oktober 2016 at 15:58

  Gud vad bra avsnitt! Du är så himla bra Isabel, som orkar och vågar prata om detta.
  PS. Kan inte du bli min vän/guru/terapeut/livsinspiratör?

 • Reply Sandy 6 oktober 2016 at 16:39

  Men alltså BÄSTA KOMMENTAREN ovan ??? isabel om du har någon offentlig föreläsning kommer jag jättegärna tusen gånger om!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.