Livet

jag gästar ångestpodden

12 september 2016

för 50 meter och en kaffe sedan spelade jag in ångestpodden med LJUVLIGA ida och sofie! känsla i kroppen just nu: lycklig och inspirerad! alltså så lycklig att jag vill skriva hela detta inlägget med versaler och en massa utropstecken!

även om jag garanterat svamlade 80% av allt jag sa, så var det så förbannat härligt att sitta och prata utbrändhet med dessa fantastiska, ödmjuka och driftiga donnorna. helst hade jag pratat i fem timmar till, för man inser så fort man börjar nästla i utbrändhet att det finns SÅ-MÅNGA-ÄMNEN att gå igenom. och mycket att säga.

avsnittet kommer ut om några veckor, och jag lovar att hojta till innan. nu ska jag öppna ett tomt worddokument och låta alla jäkla känslor flöda. för livet är superfint idag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.