Livet

Jag gästar ångestpodden

12 september 2016

för 50 meter och en kaffe sedan spelade jag in ångestpodden med LJUVLIGA ida och sofie! känsla i kroppen just nu: lycklig och inspirerad! alltså så lycklig att jag vill skriva hela detta inlägget med versaler och en massa utropstecken!

även om jag garanterat svamlade 80% av allt jag sa, så var det så förbannat härligt att sitta och prata utbrändhet med dessa fantastiska, ödmjuka och driftiga donnorna. helst hade jag pratat i fem timmar till, för man inser så fort man börjar nästla i utbrändhet att det finns SÅ-MÅNGA-ÄMNEN att gå igenom. och mycket att säga.

avsnittet kommer ut om några veckor, och jag lovar att hojta till innan. nu ska jag öppna ett tomt worddokument och låta alla jäkla känslor flöda. för livet är superfint idag!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ida 13 september 2016 at 20:42

  OMG! Så coolt att få höra sin kompis snickensacka i en av ens favvopoddar! Du är är så fantastisk.

 • Reply Maria 19 september 2016 at 21:38

  Hej Isabell! Jag har gått genom något liknande dig men tagit mig genom det på ett annat sätt. Hade varit väldigt tacksam om jag kunde komma i kontakt med dig om det finns tid och lust :)

 • Reply rasha lovlund 1 oktober 2016 at 17:56

  Hej isabel! fan vilken grym blogg, så skönt att veta att man inte är ensam speciellt när man fått vara med om de hemskast läkarna någonsin som inte förstår vad man pratar om, skulle du kunna kontakta mig? har lite frågor jag hade velat fråga dig, kram

 • Reply Johanna 23 oktober 2016 at 12:27

  Hej Isabel! Älskar dina youtubeklipp. Känner så igen mig i det du säger, har bara själv haft svårt att sätta ord på mina känslor och förklara mig. Har varit sjukskriven en period nu och kämpar med en läkare som inte tar mig på allvar. Skulle jättegärna vilja höra din berättelse, hur och vilken hjälp fick du och hur såg din väg ut tillbaka i arbete. Jättetacksam om du vill mejla mig.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.