Utbrändhet

Jag gästar Prestationspodden!

30 juni 2018

Avsnittet är här! För dryga veckan sedan gästade jag Prestationspodden för att prata om utmattning, varför det gick åt pipan för mig och hur man tar sig ur den bottenlösa brunn utbrändhet tenderar att vara. Caroline och jag var utelåsta från poddrummet, så vi traskade till en park och poddade bland fågelkvitter istället. Helt i min smak!

Det var så länge sedan jag pratade om utmattningen i andra kanaler än i mina egna, och jag märker att jag blir så engagerad när jag pratar med andra om det istället för att köra monologer. Det mesta av mitt grubblande gör jag inom hemmets fyra väggar, så det är intressant att testa lite teorier och spaningar bland andra. Ni hör avsnittet HÄR, eller där poddar finns!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.