Livet

jag knäckte en golfklubba!

6 januari 2017

ni vet när man lånat något dyrbart av en annan människa? man ska bara titta, kanske prova lite snabbt och helt plötsligt har man sönder den? då finns det inga ord för ens egen idioti. lite så kändes det när jag på dagens första golfslag SLOG SÖNDER min mammas driver.

isabel-boltenstern-marbella-golf+

jag fick på en sån jäkla pärla, ett dunderslag som kändes perfekt fram till den bittra sekund då klubban kändes orimligt lätt och något stort, svart flög genom luften. bonk, sa det, när klubbhuvudet landade några meter bort. och där stod jag och tittade lite snopet på den nu oanvändbara pinne som var kvar i min hand.

2017 har knappt börjat, men jag har ändå en känsla som säger att det kommer bli ett tungt år.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mamma 14 januari 2017 at 17:12

  No hay problema, volver como volvemos a jugar! :)

 • Reply Johan 20 januari 2017 at 02:41

  Jag slog av min driver på exakt samma ställe i slutet av säsongen. Fick höra av en i utrustningsbranschen att det är en klassiker om man har bagen liggandes i bagaget på bilen. Eftersom drivern är längst tar den mer stryk än man tror när bagen rumlar runt där bak i bilen, och efter ett tag uppstår sprickor och en svaghet har skapats som till slut inte klarar trycket av en bollträff.

  • Reply Isabel Boltenstern 22 januari 2017 at 11:55

   Ah! Det kan ju absolut ligga något i det. Jag har för mig att min kära mor brukar lägga ur allt som inte är järn när hon lägger bagen i bilen, men kan såklart ha fel. Ska säga det till henne! Tack för tips!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.