Träning

Jag körde ”DT” och det var inte skönt

25 oktober 2018

Jag har träningsvärk i mina händer. I MINA HÄNDER? Alltså mellan benen i nävarna känns det som att jag drabbats av stelkramp. Anledningen är att jag igår gjorde träningsdebut i Alexanders föräldrars garagegym och (i vanlig ordning) tog mig vatten över huvudet. Jag körde det legendariska passet ”DT”. Aj…

”DT” betyder 5 rundor av: 
12 marklyft
9 hang power clean
6 push jerk

Jag tänkte att det skulle bli en lätt match med 35 kilo, men efter två varv gormade jag till Alexander: ”VISST VAR DET BARA TRE VARV?” Det kändes som att mina handleder skulle trilla av och det gjorde liksom ont i SJÄLEN. Här har ni en bild på precis den känslan när alla fem rundor var avklarade:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karolin 26 oktober 2018 at 11:39

  Haha, jag fick exakt samma sak, fast av ett rensa ogräs några timmar… då känner man sig inte så vältränad. Kunde inte ens krama ur ett blött papper efteråt.

 • Reply Daniella 28 oktober 2018 at 20:27

  Haha, jag börjar alltid grina (på riktigt) när jag gör DT :’D
  Bra jobbat!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.