Livet

Jag tar en paus

4 maj 2018

För en gångs skull ska jag verkligen följa mina egna kloka råd. Jag ska pausa ett projekt jag tröttnat på – inte för att jag måste, men för att jag kan. Och för att jag förhoppningsvis mår bättre av det.

isabel-boltenstern-marbella-02347+

De senaste månaderna har jag tyckt att YouTube har varit ganska tröttsamt. Lusten att göra videoklipp har varit jämnat med marken, och istället för att bara ta en paus har jag krampaktigt försökt. Kommit på halvhjärtade idéer, slitit med hjärnspöken helt i onödan och känt en förvirring i kompassen vad jag vill göra. Det har blivit en underliggande stress att jag ständigt vetat att jag ”behövt” göra ett klipp – trots att jag är fullständigt medveten om att det inte innebär jordens undergång om jag skiter i det.

Men ni vet hur det är: man får för sig att man ska fortsätta med saker bara för att. Nu har jag mest nått en punkt där jag inte orkar pusha i uppförsbacke längre – så jag pausar YouTube helt och hållet. Det tar mer än det ger.

Förhoppningsvis kommer suget tillbaka och jag hittar en tydligare linje med vad jag vill producera. Ett mindre spretigt innehåll. Tydligare riktning. Men nu ska jag passa på att njuta av min semester och fullkomligt radera tanken på att det ska spelas in saker. Stryka ett ”måste” från det lilla livet.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Paula 4 maj 2018 at 09:17

  Det låter väl jätterimligt! Jag gillar ju dina youtube-klipp, så jag hoppas att suget kommer tillbaka i framtiden men det är ju också helt okej om det inte gör det! Det viktigaste är ju att DU mår bra och inte går runt och har ångest över något, då kommer det ju inte heller bli bra youtube-filmer, och då är det lika bra att strunta i det. Och detta kanske också gör att suget kommer tillbaka när du inte känner ett måste? Oavsett, bra och klokt beslut! Med vänlig hälsning, hon som tydligen älskar utropstecken!!

  • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:18

   Jag misstänker att suget kommer tillbaka om ett tag – men det är extremt skönt att göra sig HELT fri på semestern. Att inte känna att man ständigt måste producera saker. Så tack för din pepp och hoppas du fortsätter läsa iallafall, även om det inte blir så mycket rörligt framöver!

 • Reply Sara 4 maj 2018 at 19:12

  Bra beslut! Jag gillar verkligen dina videor, men hejar på att du lägger ned när det inte är kul längre. Modigt.

 • Reply Evelina Hoff 5 maj 2018 at 17:36

  Jag blir alltid glad när jag ser du laddat upp en video. Men med det sagt tycker jag du ska följa din magkänsla och inte krysta fram något bara för att. Ska bli bättre att läsa din blogg ?

  • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:13

   Vad fin du är – TACK! Behöver samla lite kraft, sedan kommer det säkert igång igen. Kram!

 • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:14

  Haha! Åh, vad roligt skrivet – varför gillar du inte video? KRAM

 • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:15

  Det är inget hotell, det är en privat lägenhet med gemensam pool! ÄLSKAR det.

 • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:16

  Så länge åsikter är subjektiva är det omöjligt att pleasea alla, true that! ?? Viktigt att påminna sig själv om bara, för ibland halkar man tillbaka i gamla hjulspår och kämpar helt i onödan. KRAM <3

 • Reply Cecilia Thulin 17 maj 2018 at 11:17

  Vad glad jag blir för din skull att du kapar ett ”borde fortsätta” från livet. (fast jag hoppas ju av rent egoistiska skäl att du hittar lusten igen, för din mix av allvar och humor är guld! <3 ) Jag älskar dina videos och har tittat på dem om och om igen efter att jag blev sjukskriven, de får mig att känna mig mindre ensam. Just nu vet jag ju knappt var jag har mig själv längre. Ja, vart ville jag komma med detta? Egentligen vill jag nog bara säga TACK. Tack för att du gett mig lite hopp <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.