Jobb

Jag testar puckelpist!

25 januari 2018

Jaha, nu har jag haft en sån där fantastisk arbetsdag i trevlig miljö igen! Igår fick jag testa puckelpist med OS-hoppet (no pun intended) Ludvig Fjällström! Låt oss börja med en bild som symboliserar och sammanfattar exakt hela dagen:

isabel-boltenstern-os-puckel-1

Det sista avsnittet till vår mini-programserie blev alltså puckelpist, och Ludvig utgör en tredjedel av den svenska trojka som åker och slåss om medaljer i Sydkorea om två veckor. Här nedanför till höger ser ni en puckelpist, och som alltid går det inte att ge en rättvis bild utan att se det med egna ögon. Backen var skräckinjagande, kan jag lova.

isabel-boltenstern-os-puckelpist

Vad som finns bakom hoppet, kanske ni undrar? JA, det undrade jag med. Tänk att kasta sig ut där och bara hoppas att marken är där man tänkt sig. Fy fanken! Min inre pedagog tänker dock inte låta er hållas. Efter hoppet var det sisådär 20 pucklar till innan nästa hopp:

isabel-boltenstern-os-puckel-1

Medan foto-Dan riggade stativ passade jag på att illustrera hur fina bilder min mobil kan ta. Givetvis ska både fotograf och modell också ha credd, men kameran gör det inte svårt för oss att glänsa.

isabel-boltenstern-os-puckel-1

Passade på att ta en utsiktsbild över Duved, hoppet och killarna. Kan knappt begripa att det här klassades som en arbetsdag, för exakt ALLT var frid och fröjd. Folk var hjälpsamma, det var konstant positiv känsla i luften och inspelningen rullade på supersmidigt. Vet att jag nämnt det förut, men det är GULD värt att ha en fotograf som tycker alla idéer är värda att testa och med glädje spinner vidare på all galenskap tills det blir något sändningsbart. Dan är en sådan person, som man liksom blir GLAD av att möta på Arlanda för att åka på jobbresa.

isabel-boltenstern-os-puckel-1

Ännu en bild tagen med mobilen. Varför köpte jag ens ett nytt objektiv till min systemkamera precis innan jag åkte till Åre?

isabel-boltenstern-os-puckelpist

Och samtidigt som solen tackade för sig tog vi de sista skotten: slomo-presentationsbild!

isabel-boltenstern-os-puckelpist

Den här ärtan var MER än lycklig över dagen. Sista inspelningen som nu är avklarad – utan brutna ben och avslitna korsband. POP THE CHAMPAGNE!

isabel-boltenstern-os-puckel

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply blåmesen 27 januari 2018 at 10:29

    Skaffade precis Dplay premium – främst för att kunna se OS såklart, men även för att jag är sjukt nyfiken på att se vad du redan har + kommer att åstadkomma i samband med detta. OBS ej avsett som prestationsångesthöjande utan snarare något att påpeka för din chef vid nästa lönesamtal. Så taggad för OS!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.