Livet

jag vill flytta hit!

21 juli 2017

Igår hoppade vi in i bilen igen och fortsatte trippen norrut. Vi lämnade Umeå för Skellefteå, och började med en lunch på stan innan det var dags för Alex att jobba. Jag har varit i Skellefteå några gånger tidigare med hockeyn, och lyckas alltid pricka in superväder?

isabel-boltenstern-norrland-2817+

När vi kom till Skellefteå Crossfit möttes vi av supertrevliga människor och FYRA dunderfina hundar! Lokalen var enorm, takhöjden var oändlig och i Stockholm kommer man inte över boxar som denna. Alex höll i två klasser som genomförde det där passet jag gjorde i onsdags – ni hittar det här.

Själv körde jag strikta pullups, strikta handstand pushups och en helsikes massa overhead squats med en hantel. Hehe, skrev först mantel istället för hantel och fick en superhärlig bild i huvudet av mig själv, böjandes i en lång cape…

isabel-boltenstern-crossfit-skelleftea

Nu är vi tillbaka i Umeå, och jag har jobbat framför datorn halva dagen med min kära svärmor rakt över bordet. När solen tittade fram tog vi en paus ”på gården”, som de säger här i norr. KOLLA, vilket paradis de bor i?! *vill flytta hit*

isabel-boltenstern-umea

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Therese 21 juli 2017 at 21:18

  Men..heter det inte ”på gården”? (Eller ”går´n”) Vad säger man annars?

  Mvh
  En norrlänning som börjar undra över hur konstigt folk här nere i GBG tycker att jag pratar egentligen haha

  • Reply Isabel Boltenstern 22 juli 2017 at 09:29

   Haha, det heter säkert så! Men vi i Skåne, eller åtminstone min familj, skulle säga trädgården åt ”baksidan”, och gården är snarare innergården eller uppfarten!

   • Reply Therese 24 juli 2017 at 20:14

    Jag frågade mannen, aka Göteborgar’n, och enligt honom så kan man inte prata om en liten trädgård och kalla det för ”gården” Då pratar man om en stor hästgård, herrgård eller liknande. Möjlig risk att folk tyckt jag haft en släng av storhetsvansinne med andra ord hahaha

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.