månadslistor

JANUARI: kollegial crush och bästa förutsättningarna

31 januari 2018

isabel-boltenstern-lista-januari

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Alla hysteriskt roliga inspelningar som denna månad haft att erbjuda! Dels ett shorttrack-reportage nere i Malmö, men också till min egen reportageserie! De två sista inspelningarna har gjorts, först skidskytte med Magdalena Forsberg (som jag nu har en kollegial crush på) och sedan puckelpist med überhärliga Ludvig Fjällström! Det sistnämnda besöket dokumenterades i videoform som ni kan se HÄR!

(Plus Alexandras 30-årsfest och våra evinnerliga spelkvällar med grannparet Ida och Robin!)

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Att jag i ren OS-desperation köpt olika kameror, objektiv, lampor, extrabatterier, fotoväskor och mikrofoner för att sedan bli så extremt missnöjd att jag lämnat tillbaka allt. Ska det vara så förbaskat svårt att göra den ultimata kameran?! Canon, Sony, Nikon eller VAD ni än heter – ring mig så gör vi en ihop!

MÅNADENS RESA:
Nyårshelgen hos mina svärföräldrar i Umeå var allt man kunde önska. Avkopplande, snötäckt och fotovänlig. Plus att jag fick min beskärda dos hundkel och kortspel. Förlåt för rimmet men 100% sant. Kolla bara:

isabel-boltenstern-vinter-1

MÅNADENS KÖP:
Det nya soffbordet! Är helt betuttad och förstår inte varför vi hade två miniatyrsatsbord med skrangeleffekt under så lång tid? Note to self inför framtida möbelköp: köp stabila saker så spiller du inte ut kaffe och minskar den totala livirritationen.

isabel-boltenstern-soffbord2

 MÅNADENS LÄRDOM:
Egentligen skrev jag en precis här ovan, men kan komma på en massa andra. Bland annat mitt favoritmotto som jag ska skriva mer om när jag har tid över: ge dig själv de bästa förutsättningarna. En annan tanke som växt otroligt på senaste är credit where credit is due – blir galen på när folk kopierar ens arbete eller tar åt sig äran för andras slit.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Skidskytte med Magdalena Forsberg!
2. Det stora inlägget om träning efter utbrändhet
3. Mina nyårslöften 2017 och 2018

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stina 4 februari 2018 at 10:21

    Så fint bord!! Vart är det ifrån? Ha så kul på OS!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.