månadslistor

JULI: kristallklart vatten, föreläsning och sovmorgon

31 juli 2018

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Juli månad har bjudit på en kavalkad av festliga grejor, och något av det roligaste var att jag fick testa mitt nya föreläsningsmaterial i Båstad under tennisveckan! GANT hade kontaktat mig och ville att jag skulle prata om utmattning, stress och hur man får livet att funka – vilket jag med skräckblandad förtjusning gjorde. Det är omöjligt att släppa nervositeten dagen innan, men eftersom allt gick så förbaskat bra får jag försöka påminna mig om det nästa gång: att jag bara målar fan på väggen när jag maler allt i skallen 12 timmar innan. Här kan ni läsa mer om föreläsningen jag höll!

isabel-boltenstern-forelasning-utmattning

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Ni som följer mig på Instagram minns nog den där sömnlösa natten där jag ältade gamla utbrändhetsminnen. Till boken jag skriver behövde jag rota i gamla konversationer för att minnas hur jag kände, och det var ingen vacker läsning. Det var lika delar ledsamhet och självhat, vilket kommer bli ett tungt men nödvändigt kapitel att återberätta.

MÅNADENS RESA:
Överraskningsresan till Kroatien som jag fick i födelsedagspresent av Alexander var helt magnifik! Vi flög till Split för att sedan ta färjan ner till ön Korčula, och eftersom vår vän Igor har familj där fick vi den bästa möjliga upplevelsen. Vi bodde i deras hus, och varje dag innebar frukost på café för att sedan åka ut till öar med båten. Vattnet? KRISTALLKLART!

MÅNADENS KÖP:
ALLT på bilden nedan, minus min sambo. Väskan köpte jag första dagen i en liten butik i Split, och byxdressen kommer från Pull&Bear.

isabel-boltenstern-kroatien-korcula2

 MÅNADENS LÄRDOM:
Livet är aldrig för kort för sovmorgon.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Utbrändhet har blivit en trend
2. En sjuk syn på mat
3. Den som gör mest vinner – inte

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Katti 1 augusti 2018 at 07:52

    Du är en skön prick. Gillar upplägget av din blogg, effortless att läsa och inga pekpinnar. Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.