Listor

Juni genom åren

8 juni 2018

Är det inte FANTASTISKT hur man kan slösa bort en hel dag på att gräva efter bilder i sina externa hårddiskar? För att hela dagen inte ska ha varit förgäves kommer här en redovisning på hur jag, och mitt tämligen spretiga liv, sett ut varje juni sedan 2009. Enjoy! 

2009
Ungefär en gång om året får jag för mig att ”jag kanske passar i blont hår”. Då tar jag mig en titt på bal- och stundentbilderna från 2009 och landar extremt snabbt på jorden igen. Balklänningen är ett reafynd – 600 spänn på Macy’s i USA.

2010
Året därpå bodde jag i Göteborg och kände i princip ingen, och hade därför all tid i världen att göra skägg av badskummet. Bilden till vänster vittnar dock om att jag aldrig tvättade håret.

2011
Det finns så mycket att titta på i den vänstra bilden, men låt oss fokusera på min FENOMENALT fula nitväska. Jag minns att jag använde den tills plastnitarna trillade av, men frågan är varför ingen hindrade mig. Till det: ett linne från Abercrombie and Fitch med enbart trosa under. Misstänker att det inte var många centimeter tillgodo där. I min andra hand ser ni Linn, alltså hon vi firade möhippa för i Barcelona för ett tag sedan!

På bilden till höger: en klänning jag köpte på nätet och aldrig använde. Fotade i ”min studio”, alltså ett tomt förråd i vår källare där jag satte in två fotoblixar jag fick i födelsedagspresent.

2012
Fyra snapshots från en då 21-årig persons Instagram! Tråkigt bara att jag klädde mig som 14 (fast det gör jag förvisso fortfarande). Hade precis flyttat in i min första egna lägenhet här i Stockholm och bestämde mig för att ha tre vitmålade lastpallar som vardagsrumsbord. Besökte USA i en månad och sov i Jamie’s föräldrars extrarum tillsammans med två tomtar, bokstavligt talat.

2013
”Gymmade” och gjorde min första tv-sändning! Hade extremt bra hår om jag får säga det själv?

2014
Klädde mig som en preppy tjej från Brittiskt internat och skrev tydligen ut saker ofta. Åkte på jobbresa till Polen för att spela in speedway-reportage och på fritiden deltog jag i Brännbollsyran i Umeå med det fantastiska laget Hawaii Rainbow Warriors. Blev värvad till laget av min dåvarande klasskompis Anton – som impregnerat min bästa vän Johanna, som ni kunde läsa om HÄR. (Det där blev ett syftningsfel. Ni kan inte läsa om DET, snarare om Johanna och att hon skulle ha barn. Med Anton. Och nu är deras dotter född! Pjew, starkt klargörande.)

2015
Såg tydligen ut som en dröm 2015 när jag hade naturligt solblekt ombre. Åkte till Jonatan i USA och såg honom kyla sina genitalier med flaskvatten (så stark bild). Dessutom funderade vi på att adoptera vars en hund från ett animal shelter, PLUS att jag bestämde mig för att signa med Discovery. Ypperlig månad, juni 2015.

2016
Sände handboll från Bosnien och åkte sedan till Spanien. Tog första pussbilden med Alexander och såg honom gå vidare till Games med Crossfit Solid. Minns det så himla väl, att jag knappt kunde någonting om Crossfit men satt på läktaren med Api (som jag då inte kände) och fick privatlektioner i lingot.

2017
En av mina (såhär i efterhand) mysigaste vloggar gjordes under Crossfit Regionals när Alex tävlade. Är det inte lustigt att jag minns att jag knappt ville publicera videon för den var ”sååå dålig” och nu i efterhand älskar jag den? Note to self: sluta vara så självkritisk, din nöt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.