Livet

”Juste, jag har ju en blogg!”

22 maj 2018

Rubriken bubblade jag ur mig för cirka tre minuter sedan när jag insåg att jag glömt bort ett av mina små levebröd? Den lelle bloggen har hamnat lite på kasen på grund av ett gäng magnifika anledningar:

 1. DET HAR BLIVIT SOMMAR! Ingen kan ha missat att vädret varit, och fortsatt kommer vara, MAG-NI-FIKT! Solglasögon, SPF 30 och mammasolning har präglat den senaste tiden och solens sken har utkonkurrerat laptopens med råge.
 2. JAG HAR VARIT I BARCELONA! Som ni läste i förra inlägget har jag varit på möhippa för min fantastiska vän Linn i Barcelona, och när jag stod i säkerhetskontrollen panikade jag milt när jag insåg att jag glömt laptopen. För att sedan inse att jag inte packade med den för första resan sedan månlandningen. Ungefär. Ska skriva mer om detta imorgon!

  isabel-boltenstern-mohippa-barcelona

 3. SKÅNE HAR BESÖKTS! Efter möhippan flög jag med de andra till Skåne och passade på att träffa familjen. En golfrunda med pappa och hans käresta, en morgonrunda med mamma och en middag med min fina bror jag träffar allt för sällan. Var inte helt osugen på att flytta hem efter dessa dagar…
 4. JAG HAR HARVAT PÅ GOLFBANAN! Jag har spelat så fasligt mycket golf sedan majs (inte kolvens) intåg och har mått så fantastiskt bra pga detta. 5 timmar i naturen med härligt sällskap kan jag glatt rekommendera alla. Gör gött för själen, kan jag lova.

(Okej, nu googlade jag månlandningen och insåg att den ägde rum 1969, men ni förstår vad jag menar.)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Paula 22 maj 2018 at 22:26

  Låter ändå som om du har mått sjukt bra av att glömma datorn hemma, och vi har ju fått följa med via insta så du har ju ändå bjussat på massa uppdatering :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.