Livet

Konsert, bokskrivande och min gröna jacka

22 maj 2019

Uppdatering från livet! Just nu sitter jag på balkongen och skriver bok i bara bikinin. Gissningsvis är det 25 grader och jag har riggat en fläktanordning för att kunna härda utan att gå in i duschen var femte minut! Så vad knåpar jag på för text idag då? Jo, jag har deadline för det tredje kapitlet nästa torsdag, så nu behöver jag samla alla de där spretiga styckena, meningarna och tankarna om kvinnorollen.

Vill inte avslöja för mycket, men såhär kan man ju ändå konstatera: utbrändhet går inte att diskutera om man inte nämner strukturerna bakom. Det handlar inte bara om överambitiösa individer – det är ett systemfel. Så himla spännande att sätta ord på allt det här, men också förbannat svårt. Har ringt min mamma dagligen i en vecka och berättat hur mycket jag skämts: att jag tagit henne för givet, ställt upp för dåligt och att jag varit en odräglig jävla unge. USCH, vad jag känner med alla kvinnor som gör sitt bästa men ändå knappt får ett tack tillbaka.

× × ×

isabel-boltenstern-jacka-gron-manchester

Igår var ni 21 personer som frågade var jag köpt min gröna manchester-jacka, och jag blev så GLAD att ni var lika betuttade i den som jag. Jag trivs ruggigt bra i mitt senaste inköp, och den kommer från Zara. Här kommer några fler manchesterfavoriter:

× × ×

Igår var Alex och jag på Mumford and Sons på Globen, förresten! Konserten var slutsåld långt innan jag började söka efter biljetter, men ville så gärna ge biljetter till Alex i födelsedagspresent. Uppdaterade desperat biljetthemsidan dagligen för att se om de släppte några extra, och dagen innan (!) födelsedagen släpptes två sittplatsbiljetter som jag knep snabbt som attan. Det visade sig vara superplatser dessutom!

isabel-boltenstern-mumford-and-sons.jpg

Under kvällens gång blev jag så imponerad av hur de jonglerade runt de där instrumenten – ena sekunden spelade trummisen fiol och gitarrkillen spelade trummor och tamburin. Vill veta mer om hur deras hjärnor fungerar? Själv kan jag brygga kaffe och minnas mitt eget personnummer samtidigt, såatte…

Spelningen var super, men jag önskar att jag lyssnat mer på senaste skivan. Eller ja, 90% av Globen var väl där för de gamla goda hitsen, så det kanske är Mumford and Sons som borde ha spelat fler dängor? Nå väl, det var en toppenkväll trots allt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.