Jobb Resor

lake louise day one

1 december 2016

min jetlaggade hjärna kan inte riktigt hålla isär dagarna, men jag tror att det har gått två dagar sedan jag landade i kanada och började färden mot lake louise. mina kollegor pelle och hans plockade upp mig på flygplatsen och den långa färden kunde påbörjas. MOT BERGEN!

isabel-boltenstern-lake-louise-2

denna resa har jag fått äran att låna alexanders kamera, och det är så smidigt att stoppa ner en kompaktkamera i fickan istället för att asa runt på en systemkamera. note to self.

isabel-boltenstern-lake-louise

första dagen inleddes med skidhyra och premiäråk. undertecknad var beyond excited! jag har inte stått på ett par skidor på två år, och i närvaro av en tvättäkta skidexpert var jag smånervös. ”du måste ju för fan böja på benen”, löd recensionen efter första åket. det var jag ganska nöjd med ändå.

isabel-boltenstern-lake-louise-5

på eftermiddagen spelade vi in ett reportage med mikaela shiffrin, och resultatet ser ni i helgens alpina sändningar i eurosport! nu måste jag sova så jag matchar mina kollegors jetlag. de har någon märklig inställning att det ”är skönt att vakna 04.30”, som jag bara inte begriper. nå väl, det var allt för idag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 1 december 2016 at 09:39

  Även om du har en utmattad hjärna så är den värd att skyddas… på med hjälmen bruden <3

 • Reply Stubbarp222 4 december 2016 at 18:45

  Asa med kamera, hihi undrar om någon norr om Helsingborg förstår vad du menar?
  Håll hårt i skånskan!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.