Resor

Låt äventyret börja!

2 november 2019

Det är sällan jag drabbas av resfeber, men nu känner jag ett starkt pirr i magtrakten. I skrivande stund sitter jag på Frankfurts flygplats på väg mot det knäppaste äventyr jag någonsin varit med om. För er som missat: jag ska åka till USA på jämställdhetsuppdrag i tre veckor! För den nyfikne har jag skrivit mer om det här. 

Första stopp blir Washington DC, och enligt mitt minutiöst planerade schema bjuder de första dagarna på allt från city tour till föreläsning om ”the U.S system of government”, alltså hur beslutsfattandeprocesser går till i det amerikanska systemet.

Vi kommer bo några minuter från Vita Huset, och jag har (i sann turistanda) prickat ut några monument och byggnader jag vill se när jag väl är i krokarna. Om ni har några tips på saker att se, göra, äta eller köpa i Washington D.C – hör av er! 

Det här ska bli så vansinnigt roligt! Nu väntar 8 timmar i luften, så minst 25 Candy Crush-banor ska jag nog hinna avverka. På återhörande!

isabel-boltenstern-flygplan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.