Ingrid Livet

Leker familjeliv i Umeå

28 december 2018

Nu är klockan 22:45 och bredvid mig sover en liten valp som varit på jordens äventyr den senaste veckan. Sist jag uppdaterade här hade vi precis hämtat Ingrid, men nu har vi haft henne en dryg vecka och försökt utsätta henne för en massa saker som kommer bli en del av hennes liv. Andra hundar, barn, olika hus, nya sängar, gymljud och sjuhundra dofter. I början var jag orolig att hon skulle få upplevelse-overload, men allt har gått så förbaskat bra!

Våra Stockholms-kompisar Johanna och Anton är också här i Umeå, och idag åkte vi över med lite lunch. Edda, som är sju månader, tyckte att Ingrid var ”helt okej” att döma av hennes reaktion.

Bilden ovan: OVARY EXPLOSION!!!

Edda är det första barnet jag ”har i mitt liv”. Fram till hennes liv startade har jag varit ganska (jätte) ointresserad av barn – men hon är så extremt charmig?! Hennes kinder är också topp ett gosigaste.

Bilden nedan är första man verkligen får känsla för hur liten Ingrid är. Vi önskar att vi tog hennes mått när vi hämtade henne, för tycker redan hon blivit både grövre och högre. Men så ser man bilden nedan och inser att hon är en PLUTT. I bilen hem somnade hon i min hamn, med nosen innanför min jackkrage. Fasen, vad jag är kär i henne!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Umeåbo 23 mars 2020 at 13:35

    Hej,
    Vilken hundras är Ingrid?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.