Listor

Lista – 3 saker

14 april 2020

Lista hittad hos Hanapee

3 saker jag gör varje morgon:
Gormar ”jag är vaaaaken” som en uppmärksamhetstörstande femåring
Ber Alex starta kaffekokaren jag laddat kvällen innan
Pussar på Ingrid

3 saker jag ser fram emot:
Golfpremiär på mitt älskade Rya GK
OS, trots att det blev ett års längre väntan
Att någon gång äga ett växthus

3 saker jag alltid har i kylen:
Nocco (just nu storfavoriten limón del sol)
Potatis
Tio halvtomma tacosåsburkar

isabel-boltenstern-pussel

3 saker jag blir lugn av:
Lägga pussel
Spelet GRIS till Nintendo Switch
En underbar pod av Clara och Erica

3 saker man kan lyssna på:
Min bästa podd Della Sport som alltid
Godmorgon av Kikki Danielsson för att bli på bra humör
Pappas favorit Charles Aznavour

3 saker som är goda ihop:
Choklad och saltlakrits
Rödkål och fetaost (min nya go-to-sallad)
Tomat, rödlök och balsamvinäger

3 saker man kan titta på:
Life on hold (Dplay)
Grey’s Anatomy (Viaplay)
Min video om rastlöshet:

View this post on Instagram

Jag kan inte var den enda som ibland känner mig obotligt rastlös. Under perioder, som nu i Corona-tider, puttrar en känsla av att jag… inte får något gjort? Att jag måste sätta upp MÅL eller lägga ett SCHEMA för att inte slösa denna ”gratistid” vi fått på grund av någon dålig fladdermussoppa. Men är det verkligen rastlöshet? Nej, min ”rastlöshet” kommer från känslan av att jag inte är produktiv nog. Att jag känner mig lat. Att jag borde förvalta den här tiden bättre. Om du känner igen dig, så är det här klippet för dig! Och mer om det här har jag skrivit i boken, som ni kan förbeställa nu. ”Lycka till med resten av livet” heter den, och länk finns i min bio. PUSS! ?

A post shared by Isabel Boltenstern (@boltenstern) on

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.