Livet

Livsuppdatering från skrivarstugan ??

10 juni 2019

Hej hej hallå, internetkamrater! Tänkte skriva att pennan glöder, men det hade varit tämligen idiotiskt om jag skrev min bok för hand. De senaste dagarna har jag fått ner en hel del text till det som ska bli ett kapitel om fyra dagar – ”återhämtningen del 1” som jag preliminärdöpt det till för att bara veta temat. I kronologin har jag precis fått min sjukskrivning – vad händer första tiden efter det? Vad tänker man? Hur blir man av med en utbrändhet när man inte orkar någonting?

Det är svårt att skriva om, dels för att så många minnen är en gröt, men också för att det jag minns var ett jävla mörker. Jag känner mig emotionellt dränerad efter de här skrivartimmarna, så har försökt varva med att vara ute i naturen.

I onsdags var det studentfirande i Helsingborg, och det slog mig att det är 10 år sedan jag stod där med min studentmössa i ösregnet. Så himla knäppt att tänka att min bok kommer finnas i bokhandeln i lagom tid till nästa års student! ?

Ingrid fick hänga med på sin första 18-hålsrunda också! Hon var fenomenal – satt och väntade tålmodigt när vi härjade på green. Sjukt nog verkar min vila-sig-i-form-taktik funka riktigt bra, för jag kammade hem 40 poäng och sänkte mitt handicap till 16,8!

Denna vecka ska det knåpas rejält på boken, och dessutom ska jag åka till Göteborg för en inspelning till ett tv-program som ska gå i höst. Extremt spännande! Hoppas ni får en grym vecka!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida 10 juni 2019 at 21:28

  Ett helt år tills boken kommer ut! Och jag som längtar så mycket redan?

  • Reply Isabel Boltenstern 11 juni 2019 at 15:20

   Åh, jag VET! Är minst lika otålig själv, men tänker att det är bättre att få en svinbra bok om ett år än något halvdant nu! Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge, så är det! :*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.