Samarbeten

Lugna timmar i skogen

13 september 2018

– Samarbete med Pling –

Verklighetsflykt. Jäklar, vad förträffligt det kan vara ibland, att bara åka iväg till skogen och promenera i timmar. Just nu är jag hos mina svärföräldrar i Umeå, och hösten har börjat kännas på riktigt här. Lite kallare i luften och gulnade blad på björkarna i stan.

Jag skrev ju i början på veckan att jag är i en liten svacka, så jag misstänker att detta är precis vad jag behöver nu. Stänga av skallen lite och bara njuta av lugnet. Extra fint är det att appen Pling nu gör det möjligt att sätta sig på en stubbe och läsa ett glossigt magasin – i en oglossig förpackning. Bara njuta, helt enkelt.

Genom Pling kan ni läsa över 100 svenska och internationella magasin, och dessutom finns en superfiffig sökfunktion där man med en enkel knapptryckning får upp allt som skrivits om exempelvis kungafamiljen, sammet eller sheetmasks. Whatever floats your boat!  Just nu scrollar jag igenom senaste numret av ELLE där höstens inredning visas upp. Fullkomligt älskar de där senapsgula tonerna! Om ni är sugna på att testa kan ni registrera ett konto HÄR och njuta av den första månaden gratis.

Blev dessutom såhär glad när jag såg att bloggkollega Anja skrivit om min Bullet Journal i senaste numret! Nu blev jag extremt sugen på att göra en video när jag sätter upp oktober månad… Håll utkik på YouTube strax innan månadsskiftet!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Olivia 13 september 2018 at 14:10

    Åh vart är denna fantastiska jacka köpt någonstans??

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.