Träning

Lyfter tunga saker

28 januari 2017

Mitten på december. Det var nog då jag rörde en skivstång senast. Och efter en massa själlösa hotellgym med ett halvfungerande löpband och två rostiga hantlar (okej, nu tar jag i) var det en FRÖJD att komma tillbaka till Noxbox.

Det roligaste med att aldrig ha lyft är att varje försök blir ett personbästa. Så jag började med 25 kilo och fick upp det ovanför skallen utan krångel. Jag la på fem kilo, och fem till osv. för att sedan backtracka och se att jag slängde upp 50 kilo bara sådär. Eller det var ju jobbigt, men inte omöjligt. Och då fick jag någon form av storhetsvansinne och tänkte att det hade varit kul att klara sin egen kroppsvikt, så med 3 kilo till så det ut såhär:

Och nu har jag träningsvärk så det sjunger om det.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply JJ 28 januari 2017 at 18:52

    snygga tights! behöver nog lite färg i min träningsgarderob känner jag. var hittar man dessa :)?

  • Reply Henric 29 januari 2017 at 11:16

    Hej!! Vill du medge lite om vad röntgen-svaret visade på den MR du gjorde?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.