månadslistor

MAJ: möhippa, pausat YouTube och att nöja sig

31 maj 2018

isabel-boltenstern-manadslista-maj

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Ingen kan ha missat att min vän Linn, som tillvardags driver surf- och yoga-retreaten Sunshine Stories och Ceylon Sliders på Sri Lanka, ska gifta sig. Eftersom vi knappt ser röken av henne anordnade vi en relaxweekend i Barcelona som hennes möhippa – utan fyllor, utklädnad eller pinsamheter. Jag bloggade om det ganska nyligen, så ni som vill läsa mer och förkovra er i feel-good-bilder finns en gedigen genomgång –>HÄR<–!

isabel-boltenstern-mohippa-barclona-linn

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Man inser ju att livet är jäkligt bra när man krampaktigt får söka i hjärnkontoret för att komma på något här… Kanske att jag inte… eller… Nä, jag kommer faktiskt inte på något som varit dåligt med maj. Vi nöjer oss så!

MÅNADENS RESA:
Till min stora förtjusning inleddes maj månad med tio dagar i Spanien. Att palmer, golf och fint sällskap gjorde resan mysig är en självklarhet, men den största tacken vill jag ändå tillägna min egen hjärna, för en gångs skull. Jag bestämde mig för att ge mig själv de bästa förutsättningarna inför den här resan, och cut myself some slack. Stryka ett tungt och tidskrävande måste. Istället för att ha en ständig presskänsla av att YouTube-klipp skulle filmas, redigeras och publiceras valde jag att pausa hela skiten. 2018 års bästa beslut, so far! HÄR skrev jag lite längre om precis det där. (Och nu har jag dessutom blivit pepp på att filma igen!)

isabel-boltenstern-marbella-0142+

MÅNADENS KÖP:
*går igenom mina kontotransaktioner* JAHA, jag har knappt köpt något som inte är ätbart så får väl tipsa om en sketen glass då. Den är förträffligt god och har inhandlats i mängder av hushållet Boltenstern/Elebro. Peanut Butter Crunch från svårstavade Häagen-Dazs. Välkomna in i ett nytt beroende!

 MÅNADENS LÄRDOM:
Att inte ständigt sträva uppåt, framåt och vidare är extremt härligt och värdefullt. Sänk ribban och nöj dig tidigare.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Schyssta solkrämer som inte ger finnar
2. 5 poddfavoriter just nu
3. Stora inlägget om träning efter utbrändhet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.