Livet

Mamma på Wembley

24 februari 2017

GRATTIS MANCHESTER! Er flygplats är inte längre den sämsta jag varit på, ni har blivit uppgraderade till näst sämst efter Lyon. Igår stod vi i säkerhetskontrollen ungefär 1 timme och 30 minuter och var en hårsmån från att bränna flyget. I all panik glömde jag min jacka och halsduk i en plastlåda. Trist.

Men väl i London mötte jag och mina kollegor upp med… *trumvirvel* MIN MAMMA!

isabel-boltenstern-wembley-6623+Min lilla mamma marscherar mot Wembley!

Kvällens jobb var Tottenham mot Gent i Europa League. Detta var min första gång på Wembley och JÄKLAR, så fränt det var. Cirkus 80.000 befann sig kvällen till ära här. Kolla så majestätiskt tre timmar innan avspark:

isabel-boltenstern-wembley-6626+

Inför matchen gjorde jag och kollega Johan Arneng en så kallad ståuppa vid sidlinjen. Jacklöst.

isabel-boltenstern-wembley-6673+

DOCK skickar jag all eloge, all kärlek och MVP-titel till Arneng som lånade ut sin super-duper-dunjacka till den frusna lilla kycklingen. Har på riktigt aldrig haft en skönare jacka på mig? Som att vara inlindad i ett vinterpreppat täcke. Note to self: investera i en oversized dunjacka NU.

isabel-boltenstern-wembley-6683+Isabel Boltenstern AW17-collection på fashion week.

Efter ståuppan var det dags att bevittna matchen och anteckna flitigt. Det var så orimligt bra att ha mamma med på jobbet. Hon hade samma funktion som en servicehund, som får följa med som ångestdämpande och lugnande i stressiga situationer. MVP 2 går till mamma.

isabel-boltenstern-wembley-6633+

Kolla så gollit:

isabel-boltenstern-wembley-6657+   isabel-boltenstern-wembley-6679+

Efter matchen gjorde jag intervjuer på danska, svenska och engelska innan vi åkte hem till hotellet. Ska visa er det i ett annat inlägg, Hoxton, som är så jäkla häftigt. Är betuttad. Vi stannar här till på söndag, så det kommer förhoppningsvis massa härliga mor-dotter-bilder i kommande inlägg. *teaser*

Nu ska vi gå på jakt efter en ny jacka till mig. Stormen Doris ställer krav. HEJ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.