månadslistor

MÅNADSLISTA: FEBRUARI

28 februari 2017

Februari är till ända, och det är dags att sammanfatta den i en månadslista! Tillbakablick på årets kortaste månad ser ut som följande…

isabel-boltenstern-manadslista-februari2017

Månadens höjdpunkt:

För första gången på fem månader hade jag möjlighet att åka ner till Skåne och umgås med familjen! Extra superbonus att samboskapet kunde komma och hälsa på i dagarna två. Jag hann träna med Wenche, fira mammas 55-årsdag OCH se styvmorsan briljera i en revyföreställning. Dessutom hann jag träffa pappa, Chippen, krut-farmor och hennes bästa vän Maud. OCH träna med ursprungsfamiljen!

Månadens bottennapp:

Att jag glömde den där jäkla jackan på flygplatsen, som jag tjatat om i de senaste åtta inläggen.

Månadens resa:

Det har varit en riktig flängarmånad med start på bandy-VM i Sandviken, därefter Skåne, Manchester, Lyon och London. Och nu är vi i Marbella! Förstapriset går till London-resan som mamma och jag funderat på att göra senaste sju åren. Äntligen blev den av!

Månadens köp:

Veckan efter att jag spelade in videoklippet om Victoria’s Secret var jag TVUNGEN att gå ditt och indulgea i deras härliga BH-sortiment. Efter att ha varit där i en-fotbollsmatch-och-lite-till pröjsade jag för två gudomliga bikinitoppar och två BH:ar.

PS. extra underhållande att precis allt jag sa i videoklippet stämde med senaste besöket också.
PS2. köpte dessutom två sport-BHar på Lululemon, så mina lökar kommer må som prinsessbakelser framöver.

Månadens projekt:

Sedan jag gick med i Facebookgruppen Växtgäris har jag blivit besatt av plantor. Jag kan inte gå förbi en växt utan att stanna och beundra, fota eller snapchatta. Så när Johanna och jag åkte till Plantagen i början av månaden kände jag att det kunde spåra, men 750 kronor senare var jag extremt lycklig. Så plantprojektet fortsätter, och nu ska jag på stickling-jakt här i Spanien. To be continued…

isabel-boltenstern-monkey-mask

Månadens stödbanan:
(något litet som hjälpt en genom vardagen)

När jag skulle åka på jobbresa till Manchester var jag SÅDÄR pepp på 06.06-tåget från Helsingborg, men då kom min fina vän Wenche och mötte mig på tågstationen. Hon åkte med mig till Kastrup och ledde mig hela vägen fram till säkerhetskontrollen. Guldstjärna till världens bästa tjej, som gav mig energi för hela dagen.

Månadens Spotify-lista:

Bästa listan jag skapat på extremt länge, tror jag? Februari har bjudit på massa fina toner. Lyssna här:

Månadens babe:

Wenche! Inte nog med storyn ovan, om hur hon mötte mig på morgontåget, men också för att ALLT blir så mycket roligare med henne. Träningspasset vi hade ihop gick inte av för hackor, och dessutom bjöd hon mig och Alex på superbrunch med våfflor och mackor.

isabel-boltenstern-workout

Månadens mest läsvärda:

♦ Blev mindblown av texten Ingrid Altino skrev om killar som inte kan ta ett nej, och hur filmhistorien byggt och romantiserat det: lovestory.nu/stories/2017/2/6/ingrid-altino
♦ Annika Bäckström och hennes Tinderdejt konverserade ENBART i giffar (och här är hela konvon): gif.annikabackstrom.se/
♦ PT-Fia listar åtta tips för att stressa ner: ptfia.se/2017/02/13/8-tips-for-att-stressa-ner/

Månadens bild:

isabel-boltenstern-londonBästa mor-dotter-ögonblicket på väldigt länge!

Månadens lärdom:

Försöka påminna mig själv att inte ta ut allt jävulskap i förväg, inte måla fan på väggen. Ibland blir saker man fruktat ganska härliga och o-jobbiga ändå. Man behöver inte streta emot för jämnan.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ISA 28 februari 2017 at 23:11

    men vad du rest denna månad, så fint! det är ju livet. typ ;)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.