månadslistor

MÅNADSLISTA: JUNI

30 juni 2017

Halva 2017 är avverkat som ett norrländskt skogsparti, och fort gick det. Här kommer en summering av sommarens start – juni månad!

isabel-boltenstern-juni2017

Månadens höjdpunkt:

Som ni kanske minns började juni månad i Madrid, och Alexander tävlade Crossfit Regionals (vad vi vanliga människor skulle kalla EM). Hela helgen var en känslostorm, och på 72 timmar gick vi igenom hela registret. Glädje, besvikelse, nervositet, eufori, lyckotårar, hopplöshet och så vidare. För när man ser någon man tycker om av hela sin kropp och själ slita som ett jehu – då känns det i varenda cell. En av mina favoritkänslor tror jag?

Under Madrid-veckan gjorde jag första vloggen på mucho länge, om ni inte sett den (eller vill se den igen) kan ni KLICKA HÄR!

Detaljhöjdpunkt: jag svassade runt i en pedantisk rosenträdgård, iförd fladdriga byxor och flickig topp den helgen. Kände mig som huvudpersonen i en bok som skrevs för längesedan. Kan vänja mig vid den känslan.

Månadens bottennapp:

Jag anstränger mig riktigt hårt för att komma på något, men… det här har nog varit en toppenmånad? Det kunde ju förvisso vara på tiden, med tanke på hur maj slutade.

Månadens resa:

Efter Crossfit-veckan hyrde vi en liten Fiat 500 och puttrade ner till Marbella för en veckas avkoppling. Dels var det ljuvligt att se the Spanish countryside och slippa ännu en flight, men veckan som följde gick inte av för hackor. VI GJORDE INTE ETT SKIT. Bästa semestern på extremt länge.

isabel-boltenstern-roadtrip-genom-spanien-01622+

Månadens köp:

För exakt 30 minuter sedan klippte jag av realappar från inte mindre än ELVA PLAGG, och bevisligen har jag tappat konceptet helt. Mamma och jag tog en vända på Åhléns-rean i förrgår, och då blev det allt från finbyxor till bomberjacka. Igår tog jag vid på avdelningen som får mitt hjärta att dunka lite snabbare än vanligt – träningskläderna. Det blev ett par tights, två sport-bhar, ett linne och en magtröja. Skyller inköpen på att jag fyller år på söndag, och därför unnar mig obehindrat just nu.

Månadens projekt:

Denna månad har jag försökt lära mig den nya vloggkameran! Tidigare gjorde jag mestadels stillasittande videos i mitt vardagsrum, men i och med RX100:an har ni fått ta del av min vardag istället. Det är så skönt att inte behöva släpa runt på en systemkamera, och att vlogga har varit roligare än jag väntat mig. HEJA!

Månadens stödbanan:
(något litet som hjälpt en genom vardagen)

Kan man få vara så cheesy att man nämner ER, kära läsare? Jag skrev ju nämligen lite utlämnande om grubbleri jag haft om mat i samband med träning, och era kommentarer värmde gott. Trots att det är för jäkligt att många känt precis som jag, så är det en tröst och styrka i att vi kan ventilera med varandra. PUSS!

Månadens Spotify-lista:

Den här månaden har det mest varit gamla låtar som gjort comeback, och jag håller musikquizet på midsommar skyldig.

Månadens babe:

Vid det här laget vet ni ju om att hushållet införskaffat en hel del växtligheter. Vi insåg att plantorna antagligen skulle lämna jordelivet (hehe) om de inte fick vatten under våra semesterveckor, men tack vare våra vänner Ida och Robin lever de! De vattnade, pratade och pysslade om våra växter flera gånger, och var generösa i sina uppdateringar och bildbevis. Här har ni en bild på två HJÄLTAR:

Månadens snedsteg:

Jag fick det eminenta uppdraget att vara kartläsare från Madrid till Marbella, och min huvudsakliga uppgift var att lokalisera en McDonalds. Eftersom jag skrivit om detta tidigare kommer här bara en kort summering:

Första McDonalds missade vi eftersom skylten om dess existens uppenbarade sig SAMTIDIGT som man skulle svänga av. Andra chansen försvann eftersom några avfarter, bland annat den vi skulle tagit, tydligen gått upp i rök. Efter att vi valsat in på två oaptitliga vägkrogar kantade av gödsellukt och flugor runt gammalt kött, fick det bli en detour på 40 minuter för att nå en Burger King. LITE mysigt, men också MYCKET störigt.

Månadens mest läsvärda:

♦ Aversioner om ”Vett och etikett i Facebook-grupper”
♦ Lilly Singhs video ”Sports interviews are ridiculous”

Månadens bild:

isabel-boltenstern-pool-1418+

Alex har köpt ett undervattenshus
till våra kameror – och tog denna fina!

Månadens lärdom:

Mänskliga relationer är fan det viktigaste och bästa. Att investera i de är inte en endaste förlorad minut.

LÄS MER:
MÅNADSLISTA – maj
MÅNADSLISTA – april
MÅNADSLISTA – mars
MÅNADSLISTA – februari
MÅNADSLISTA – januari

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply O 30 juni 2017 at 18:48

  Dagens fråga: du är ju en mycket aktiv person som lever ett liv med mycket träning. Jag undrar om du hinner sminka dig, och om du isåfall tränar med sminket på? Tack för inspiration.

  • Reply Isabel Boltenstern 8 juli 2017 at 12:11

   Superfråga! Snappar upp den ASAP och gör ett helt inlägg om det :*

 • Reply Ida 6 juli 2017 at 09:22

  Tänk att få bli månadens babe! Mitt 15-åriga jag = glatt. :*

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.