månadslistor

MÅNADSLISTA: MARS

31 mars 2017

Mars är över och vi har genomlevt ett kvartal av 2017. Pop the champagne! Här kommer en sammanfattning av månaden som gått i listformat!

isabel-boltenstern-mars2017

Månadens höjdpunkt:

Det här kommer låta så extremt lame, men månadens höjdpunkt är att jag haft tid att göra vardagssaker! Som att gå på middag hos Robin och Ida, åka till Ikea med Alex och träna med Api. Under de senaste månaderna har jag knappt hunnit komma hem innan jag skulle iväg igen, så det kändes extremt lyxigt att stuva undan resväskan på vinden. Filosofiska rummet, give me a call!

En annan höjdpunkt är att det varit Open-månad. I CrossFit-världen blir människor som förbytta under mars månad eftersom kvalet till Regionals (likvärdigt EM) äger rum. ALLT kretsat kring WOD:ar, tider, videobevis och stresspåslag. MEN det fina i kråksången är att Alexander gick vidare! HURRA!

isabel-boltenstern-nike-traning-05086+

Månadens bottennapp:

WELL, första dagen med valp fick jag för mig att vara lite *produktiv* på hemmaplan, vilket innebar att tvätta. Jag bar ner lillhunden till tvättstugan, kastade in tvätten i maskinerna och plötsligt var han bara borta. På 30 obevakade sekunder hade han BRUTALSKITIT ner hyresgästföreningens hallmatta i tvättstugan. Alltså full-on-ass-blast. (Googla inte uttrycket, misstänker att ni hamnar på suspekta hemsidor då…)

Jag tog tvättkorgen under ena armen, hunden under andra och kutade trappintervaller för att hämta påse och såpa. Det är något som är så förnedrande med att SKRUBBA någon annans avföring från en Ikea-hallmatta medans hen tittar på.

Ett annat bottennapp var min lilla breakdown på träningen, men det blev ganska kul i text ändå.

Månadens resa:

Månaden började i Marbella, och även om jag var upplevelsebakis var det ljuvligt att få känna värme mot huden. En golfrunda hann jag med, och att lyssna på Therese Lindgrens ”Ibland mår jag inte så bra” på ljudbok.

Månadens köp:

Har jag köpt något denna månad? Alltså mer än mat? Ja, några små sminkprodukter. Återkommer med recension så fort jag bildat mig en uppfattning!

Månadens projekt:

Förra månaden var det plantor som stod på tapeten, och denna månad hade jag ett klädprojekt vid namn 7 dagar utan svarta jeans. Men nu får jag villigt erkänna att hundprojektet trumfat. Spontanbeslutet att ta hem en herrelös hund från Irland skrev jag om igår, ifall ni missat. Men såhär fin är han, lilla Leif Loket:

isabel-boltenstern-hundar-utan-hem-loket

Månadens stödbanan:

(något litet som hjälpt en genom vardagen)

När jag var lite ”på botten” rent mentalt efter fyra dagar hemma som småvalpsmamma (LOL VEM HAR JAG BLIVIT) kom Api på besök. Jag trodde hon skulle komma över på kaffe, men det slutade med att vi åt middag ihop efter åtta timmar. Har alltid så roligt med henne, och eftersom hon var den som tipsade mig om Loket var det så kul att de fick träffas!

Månadens Spotify-lista:

Lite småspretigt den här månaden, men så mycket bra! Var så betuttad i Frida Hyvönen i början på månaden, och sedan släppte Zara Larsson nytt. Dessutom återfick jag min fäbless för Niki & The Dove!

Månadens babe:

Denna månad har Alexander varit en sann klippa. Det har varit så jäkla skönt att vakna bredvid honom varje dag, och vi har haft så förbaskat kul ihop. Dels på träningen, men också när vi gjorde videoklippet där han sminkade mig. Länkar det här för er som missat:

Månadens mest läsvärda:

♦ Jag har fått en ny favoritbloggare i Gustav Broström som gjort en exceptionellt bra guide till hur man odlar kastanjer: gustav.cafe.se/hipsterkastanj-step-by-step

♦ Killer Colours skrev om en ögonskuggspalett som såg helt jäkla magnifik ut. Ska bara samla lite mer mod innan jag köper den: rodeo.net/killercolours/viva-la-diva-move-me-jungle-eyeshadow-kit

♦ ÄLSKAR allt Stina Wollter gör just nu. För någon dag sedan gjorde hon en stark rant om hur medierna rotat i arkiv för att göra smaskiga ”nyheter” om henne – vilket leder till att man stänger igen. Hennes Instastory är så himla fin: instagram.com/stinawollter/

Månadens bild:

isabel-boltenstern-frukost-smothiebowl-1Mina Instagramföljare delade med sig av sina bästa frukosttips,
och jag testade smoothiebowl för första gången!

Månadens lärdom:

Vinthundar är HELT jäkla fantastiska. Överväg den här rasen, och att adoptera från Hundar Utan Hem, när det väl blir dags för vovve. Och en annan lärdom: hundar kräver tid, energi och uppoffringar – och förtjänar mycket av varje. Skaffa inte hund om du inte kan ge det.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.