månadslistor

MÅNADSLISTA: november

30 november 2017

November har tackat för sig, och idag är det dags att sammanfatta den generellt värsta månaden på året. Så brukar det vara, men inte denna gång. Tillåt mig lista varför!

isabel-boltenstern-november2017

Månadens höjdpunkt:

Att äntligen vara igång med live-tv och OS-inspelningar! Men ni kommer läsa så mycket om det här nedan att jag inte vill tjata hål i huvudet på er redan i punkt ett…

isabel-boltenstern-reporter-alpint-os

Månadens bottennapp:

Nu är jag så vansinnigt trött på att gång efter annan tjata på hur dränerande det varit att harva runt i #metoo-minnena. November tog ändå priset i energiläckage, och därför skrev jag ett uppoffrande inlägg som skulle sätta punkt för mig och min historia. Little did I know att det istället skulle väcka den björn som precis gått och lagt sig igen… Klumpen i magen har varit ständigt närvarande under första halvan av månaden, men här på andra sidan jorden har jag fått en välbehövd andningspaus från allt.

Månadens resa:

Givetvis de två veckor i Nordamerika med alpina världscupen som nu börjar närma sig sitt slut! Dels är det fantastiskt roligt att få träffa många av de idrottare som jag om två månader ska intervjua på OS i Sydkorea, men också att äntligen gå live igen. Det var ett tag sedan! Igår publicerade jag en video från hur vi har det här borta, och har själv sett den fyra gånger eftersom jag… är avundsjuk på mitt eget liv just nu.

Månadens köp:

Jag har en tendens att reta gallfeber på mina föräldrar som såhär på vinterbegynnelsen efterfrågar en önskelista till jul. År efter år köper jag nämligen lite ”tidiga julklappar” till mig själv som lika bra hade kunnat slås in och placeras under granen. Sedan i mars har jag velat ha ett par ljudisolerande hörlurar, men hejdat mig själv av just denna anledningen.

Sedan kom november. Jag insåg att jag skulle flyga över Atlanten. Med ett par på-köpet-hörlurar från Apple. Så jag… ehrm… köpte de här till ett hutlöst pris:

isabel-boltenstern-bose1(Men jäfflar, vad värt det var när man satte sig på en långflygning och räddade hjärnan från oväsen!)

Månadens projekt:

Denna månad har jag planerat och spelat in de första avsnitten till det som ska bli mitt lilla skötebarn under OS! Jag får inte berätta för mycket, men två inspelningar ägde rum under november månad, och ni som följer mig på YouTube har sett behind the scenes-videon! Om inte kommer här en chans till:

 Månadens stödbanan:
(något litet som hjälpt en genom vardagen)

Jag må vara färgad av de senaste veckornas rundresa med alpina turnén, men att ha Niklas a.k.a Surfarn och expert Hans Olsson vid sin sida under en annars slitig jobbperiod har betytt ALLT. När det är krävande på prestationsfronten genererar härlig kollegial stämning en jetmotor, en fallskärm och ett extraliv. Stödbananernas stödbanan.

isabel-boltenstern-alpint+

Månadens Spotify-lista:

Månadens snedsteg:

När jag var på väg hem från jobbet tuggade jag lite väl snett i ett päron, och lyckades bita av en bit på en tand. Tråkigt.

Månadens mest läsvärda:

♦ Jag listade 10 anledningar att älska Crossfit här på bloggen, fylld med GIF-animationer. Tycker ni gett den för lite credd?!
Floras julklappstips! Svinbra!!
♦ Min favorit-YouTuber just nu är Elin Kero. Hon är fotograf, gör snygga klipp och verkar supertrevlig. Blev extremt julpepp och intresserad av hennes liv när jag såg det här klippet!

Månadens bild:

Fick chansen att träna slalom i full tävlingsmundering!!

Månadens lärdom:

Den som skrattar mest i livet vinner. Och om man omger sig med människor man tycker om blir allt mindre jobbigt.

LÄS MER:

MÅNADSLISTA – oktober
MÅNADSLISTA – september

MÅNADSLISTA – augusti
MÅNADSLISTA – juli
MÅNADSLISTA – juni
MÅNADSLISTA – maj
MÅNADSLISTA – april
MÅNADSLISTA – mars
MÅNADSLISTA – februari
MÅNADSLISTA – januari

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elin Kero 19 december 2017 at 22:05

    Men aaah vad glad jag blev över att få vara omnämnd som favvoyoutuber den här månaden?! WOW vad kul!! <3 <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.