månadslistor

MÅNADSLISTA: september

30 september 2017

Månaden som också kan förvirras med artisten är över, och vi går in i 2017:s sista kvartal. I veckan ska jag hämta ner flyttlådan med höstkläder från vinden, men först: en månadslista över september!

isabel-boltenstern-september2017

Månadens höjdpunkt:

Den första september klev jag in på Kristallengalan som nominerad i kategorin ”årets sportprofil”, och jag har aldrig känt av en så vansinnig nervositet. André Pops vann (för sjätte gången?), men att bara vara nominerad var så otroligt stort. En personlig revansch för mig som för tre år sedan låg hemma, orörlig och utmattad, i tron om att jag aldrig skulle kunna jobba med TV igen.

Om ni vill läsa mer om kvällen kan ni klicka här!

isabel-boltenstern-kristallen3

Månadens bottennapp:

I fredags var vi tvungna att avliva vår älskade hund Chippen, som varit vår trogna följeslagare de senaste 15 åren. Det känns så vansinnigt att han inte finns längre när jag så tydligt minns dagen vi hämtade honom från kenneln i Göteborgstrakten. Hur liten han var, hur han kunde gå från hyperaktiv till sovande på 30 sekunder och hur han vägrade sova om man inte låg tätt intill honom första natten.

När jag blev sjukskriven höll han mig sällskap om dagarna. När alla andra åkte till sin jobb, fester och middagar var han hemma med mig. Jag är honom evigt tacksam.

Månadens resa:

Ni kan omöjligt ha missat att vi ägnade en vecka på Cypern under september månad. Alex crossfittävlade och jag stod vid sidlinjen och nervositetsvettades – plus att vi hann sola och bada lite. Jag tog tillfället i akt och skapade två (!!!) vloggar den där veckan, och här är den första för er som missat:

PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HÄR!

Månadens köp:

Den gångna månaden har jag haft köpstopp på kläder, och imorgon bloggar jag lite utförligare om det. Dock försöker jag komma på.. nä, jag har nog inte köpt något? *går igenom kontoutdrag*

Det är ju ledsamt (men samtidigt ekonomiskt SVINBRA) att det bästa jag köpt är påfyllning av tunnelbanekortet.

Månadens projekt:

Efter att ha varit på möte med självaste YouTube (ska berätta mer om spännande saker som sker framöver!) blev jag så e-x-t-r-e-m-t sugen på att göra mer rörligt. Jag lägger ju ner ganska mycket tid och möda på att planera, redigera och göra saker så fint som möjligt, men någonstans på vägen har jag tappat förmågan att prata med en kamera. Jäkligt märkligt, eftersom det är mitt jobb.

Under september började jag göra två klipp i veckan, och idén var att sänka axlarna och låta det bli lite mer på uppstuds. Och det var befriande! Jag kommer ta detta vidare under oktober – och göra en vloggvecka där jag filmar, redigerar och tankar upp något dagligen. Är det något speciellt ni hade velat se under en sådan vecka? Träning, jobb, vardagsgnabb med sambon..?

Månadens stödbanan:
(något litet som hjälpt en genom vardagen)

Jag är nog jordens kandidat att börja se Game of Thrones, men JISSES vad bra det är. Jag har precis inlett säsong fem och här kommer två tankar: 1) blir så jävla irriterad på att stället heter Westeros. Det är så svårt att behålla seriositeten när man visualiserar att de ska ta sina enorma skepp till Västerås liksom. 2) Fortsätter titta eftersom man aldrig kan förutspå vad som ska hända. Så fort man börjar gilla en karaktär och de hamnar i någon strid tänker man alltid ”men det är klart att hen överlever eftersom SÅ ÄR DET ALLTID I HOLLYWOOD” – och *tjoff* så ryker huvudet.

Månadens Spotify-lista:

En salig blandning, men fullkomligt ÄLSKAR City of the Sun-versionen av Young Folks. Den får mig att tänka på min älskade vän Linn, som bor på Sri Lanka, för detta var hennes ringsignal när vi gick på gymnasiet ihop!

Månadens snedsteg:

Ni kommer fan inte tro era öron nu, men jag har senaste veckan rivit bort hårstrån från mitt huvud. Utan att tänka på det flyger handen upp i hårbotten och börjar rycka de hårstrån som omringar ett litet, litet, litet sår. Nu har jag fått en kal fläck som är stor som en femkrona?! Som den gamla femkronan, alltså… Den nya vet jag inte ens hur den ser ut.

Så nu har min virvel förvandlats till en munkfrilla. Det här är så vansinnigt och jag begriper inte vad jag håller på med?!

Månadens mest läsvärda:

♦ De senaste dagarna har vi kunnat följa Brita Zackari (och Kalle) som åkte ner till Lesbos, och allt de skrivit och visat därifrån har gått rakt in i hjärtat. Brita har sammanfattat här: ”Några dagar som fucked me up men på ett bra sätt tror jag”

♦ Älskar ju allt från Pretty Scientific, men framför allt när hon rantar om fitt-highlighters existens: ”The perfect vafan”

Månadens bild:

isabel-boltenstern-gymnastik-04266+
För första gången på flera år hälsade jag på i en gymnastikhall och voltade rundor!

Månadens lärdom:

Ingen bryr sig lika mycket som du själv gör – sänk ribban.

LÄS MER:
MÅNADSLISTA – augusti
MÅNADSLISTA – juli
MÅNADSLISTA – juni
MÅNADSLISTA – maj
MÅNADSLISTA – april
MÅNADSLISTA – mars
MÅNADSLISTA – februari
MÅNADSLISTA – januari

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin 1 oktober 2017 at 22:33

    FYFAN vad grym och cool du är som blir nominerad till kristallen? Hur cool är man inte då? Helt orimligt cool? Får man alltid röd matta utrullad framför sig? Tillgång till all fitthighlighter i världen? Lol skoja hoppas inte!! Kram på dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.