Livet

Marathon, krönika och 110 tips till unga kvinnor

21 juni 2018

Om en timme beger jag mig till Arlanda för att flyga till Thailand, och jag insåg precis att jag inte riktigt berättat om vad som ska ske. För två månader sedan blev jag tillfrågad om jag ville åka med Joanna Swica och Manne Forssberg och springa Sukhothai Marathon, och kände ungefär såhär:

”HELVETE VAD KUL! Men jag kan ju inte springa?”

När det stod klart att man fick välja mellan 42 km, 21 km eller 10 km drog jag en lättnadens suck och signade upp mig på den kortaste distansen. Ni som följt mig ett tag vet att jag inte är så glad för löpning, men att jag vid nyår ville utmana mig själv och därför bestämde mig för att springa en gång i månaden. Babysteps, men ändå 12 gånger fler än året innan.

ELLE har släppt en tidning med fokus på Balans! Balans i livet, i träningen och i välbefinnandet. Jag fick fria tyglar att knåpa ihop en krönika på ämnet, och jag valde att tolka balans som att man inte kan vara bäst på allt. Baserat på min video med samma namn, ”Konsten att prioritera”, skrev jag några välvalda ord jag själv behövt läsa för några år sedan. Ni kan läsa krönikan HÄR!

Det är lätt att känna sig sämst – låt oss sluta med det!

isabel-boltenstern-kronika-elle

Jag tyckte Sandra Beijer hade ett så fint inlägg på sin blogg precis. Hennes bloggläsare knåpade ihop 110 tips en ung kvinna borde få, och jag har lite av detta temat i min bok så blev GLAD att se ännu fler. Och att så många tips var så motsägelsefulla till det som stod i tipset innan, vilket leder till det bästa rådet av de alla: DET FINNS INTE BARA RÄTT OCH FEL!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.