månadslistor

MARS: perfekta koftan och opepp citat

31 mars 2018

isabel-boltenstern-manadslista-mars

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Det kommer låta klent, men höjdpunkten för mars månad har varit att jag tagit upp fotograferandet igen! Jag har alltid älskat att fota, och jobbade ju som både hockey- och bröllopsfotograf förr, men när allt annat tog sån sjuhelsikes fart i livet hamnade foto-biten på kasen. Denna månad har jag aktivt försökt ta med systemkameran överallt – och det har blivit så jäkla granna bilder! Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort för mig personligen.

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Post Olympic Blues… Jag flaggade för den redan innan, att det skulle känna tomt och eländigt efter OS, och precis så blev det. När man ser fram emot något under två års tid och det sedan är över på en kvart – då blir det som ett vakuum när man kommer hem. Jaha, var det allt? Vad ska jag göra nu? Var har jag att se fram emot nu? Allt har känts lite meningslöst och trött här under mars månad, men förhoppningsvis släpper det snart taget.

MÅNADENS RESA:
För första gången på väldigt länge har jag inte rest någonstans alls! Det har varit ganska skönt, faktiskt.

MÅNADENS KÖP:
HE-RRE-GUD, vad jag Internetshoppat på senaste. Det är nästan så jag skäms. Storfavoriten är den gula koftan jag har på bilden ovan – skrev om var jag köpt den HÄR! Den var så härlig att jag gick in och köpte den i rosa också, haha…

 MÅNADENS LÄRDOM:
Jag gjorde en ny bakgrundsbild på min Facebook med ett oinspirerande citat. Jag är så trött på dessa peppiga ”du klarar allt om du bara försöker”-citat att jag tänkte göra en motpol till denna övertro på att allt vi gör är av största värde. Sänk axlarna och åk med!

isabel-boltenstern-citat

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. 20 saker kvinnor lärt mig – internationella kvinnodagen
2. 8 träningstips vid utmattning
3. Vad är avkoppling för mig?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Christine's Stories 1 april 2018 at 00:37

    Haha, älskar det där sista! Det stämmer så väl :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.