Kläder och smink

Matchande set, vardagslycka och valpbegär

28 augusti 2018

Nu när jag skriver så otroligt mycket på boken (och för tillfället är inne på ganska tunga ämnen) känner jag att orden inte riktigt räcker till att också blogga. Det är märkligt, som att man blir dränerad? Kände därför att jag behövde ett break i eftermiddags, så jag gick ut och fotade lite med Alexander. Hade dagen till ära mitt set jag köpte till mig själv i födelsedagspresent!

isabel-boltenstern-kimono

KIMONO – 195 kronor
BYXOR – 225 kronor

isabel-boltenstern-kimono2

Blir lika förbluffad varje gång jag ser bilderna Alex tar. Helsike, vad duktig han blivit fort. Andra tankar jag tänkt på senaste:

 • Det var längesedan jag var såhär lycklig! Extra fantastiskt är det eftersom inget speciellt händer, och att jag inser att precis det gör mig glad. Att det inte behöva jamsa till det så värst.
 • Det måste bli en valp snart! I samma sekund som jag sa att ”vi ska vänta med hund” började jag följa diverse Whippet-konto på Instagram, och nu är jag fast i besattheten igen. Helvete då.
 • Jag är så jävla glad för det lilla! När jag vaknar är jag pirrig, på ett nykärt sett. Kan obehagligt nog ligga och stirra på Alex när han sover, känna ett extremt pirr efter morgonkaffet och att sedan sätta mig och skriva, inlindad i en filt. Även om varje dag är detsamma tycker jag det är HELT fantastiskt. Är så extremt tillfreds!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Barre Strindberg 29 augusti 2018 at 09:23

  Dags att lägga ned din verksamhet. Du är malplacerad. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Du kom in i sporten för att du var snygg. Din kompetens är obefintlig. Skulle man göra en Quiz med dig om sport skulle du knappt ha ett rätt. Du vet det, jag vet detta..Du måste ha goda hållhakar på dina chefer för att du får fortsätta. Det är bara tomt prat från din sida. Din käcka stil funkade i början men nu är du bara omogen och okunnig. Du har inte mognat någonting utan beter dig fortfarande som en tonåring. Barn kanske lockas fortfarande men vi andra bara slår över till nästa kanal. Flytta hem till Helsingborg igen. Du har gjort ditt./ H

  • Reply Isabel Boltenstern 29 augusti 2018 at 10:04

   Du når inte mig med högtravande kommentarer som dessa. Jobba med dig själv. Det är värt investeringen!

 • Reply Miranda Rampe 29 augusti 2018 at 21:02

  Vilken tankeställare. Nu när du säger det är det verkligen det vanliga i livet som är det bästa. Efter min egna utmattningssyndrom upplever jag rutiner som ännu viktigare för att må bra, kanske är just det som gör det. Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.