Livet

Midsommarhelgen i 13 bilder

26 juni 2017

De senaste dagarna har varit så himla härliga att jag glömt bort att jag äger en blogg. Men misströsta inte: här kommer en recap på midsommarhelgen!

Jag har varit i Skåne hela veckan, och det hela började med ett glas vin med mamma plus bror. En person skrev på Instagram att skuggan av mitt vinglas och min näve såg ut som en mumin som spelade trumpet – SKREK när jag såg det!! Kolla själva! (Tilta huvudet åt vänster!)

isabel-boltenstern-midsommar-1
I onsdags sken solen, och vi tog en golfrunda på Vasatorp. Alex har ganska nyligen börjat spela, så förväntningarna var ganska obefintliga – men slutade med att han fick grönt kort! Hurra! På hålet här nedan lade han upp bollen tre meter höger om flagg, bara sådär.

isabel-boltenstern-midsommar-golf-2

Detta var alltså birdieputt för Alex, som spelat totalt 2 rundor tidigare. Imponerande! Wenche var mentor till Alex och mental coach till mig för JISSES vad jag inte har temperament att spela golf. Jag blir så EXTREMT förbannad/irriterad/arg och diverse andra synonymer ni kan komma på. Tyvärr…

isabel-boltenstern-midsommar-golf-3

Mot all förmodan följde jag med Alexander på ännu en löprunda. Denna gång gick det dock bättre eftersom det var min hemmaplan, och rådet var ”håll dig längst kusten tills vi möts igen”. Vi avslutade rundan med att gå och mata hästar, och detta är en liten del i min mastermind-plan att få Alex att vilja bo här. Ni SER JU hur hur lycklig han verkar:

isabel-boltenstern-midsommar-4

Wenche och jag åkte till Holy Greens för att ladda upp med sallad innan vi skulle inta Ica Maxi. Tillsammans med 329045280 lika stressad midsommarsjälar gick vi i jakt på sill, färskpotatis och kycklingfilé…

isabel-boltenstern-midsommar-5

Och på fredagen var det midsommar, men jag tog inte en enda bild! Vi var nio personer som åt grillat, snapsade och tävlade i musikquiz från 90-talet – så som en midsommar ska vara, med andra ord! Api hade dessutom kommit ner till oss från Stockholm, som extra krydda på lajvet.

På lördagen var vi lite småmosiga, så vi åkte hem till Wenches föräldrar och spelade kubb och åt en Mandelmann-inspirerad middag. Kan alla helger vara såhär, tack? Det här är ju det bästa som finns:

isabel-boltenstern-midsommar-8

Linn och Petter var hemma från Sri Lanka, och VARJE gång jag träffar dem inser jag hur imponerad jag är av deras liv. Hur de driver två surf- och yogaretreats på Sri Lanka, har 45 anställda och har tampas med vardagsproblem som: hur gör man av med en tre meter lång varan som dött i ens trädgård? Vill spela in en dokumentär med och om dem.

isabel-boltenstern-midsommar-9

På söndagen, alltså igår, tog vi ännu en Holy Greens-lunch. Blir så glad av de här människorna:

isabel-boltenstern-midsommar-6

På vägen till bilen fightades Api med en rosenbuske som poke:ade henne i nyllet.

isabel-boltenstern-midsommar-7

Innan det var dags att skjutsa Api till flyget hann vi träna en vända på Crossfit Helsingborg. Först lyfte vi ihop, och därefter körde vi en wod. Är så GLAD för denna helgen, vill helst ha det såhär alltid!

isabel-boltenstern-midsommar-crossfit-10

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sofie 26 juni 2017 at 19:09

  Shit vad härlig helg! Midsommar = goals.

 • Reply Sofia 27 juni 2017 at 11:12

  Vilken göttig helg!!! ?‍♀️

 • Reply My 1 juli 2017 at 23:11

  Åh din blogg är så inspirerande! Enormt fina bilder – så nu kommer frågan, vad fotograferar du/ni med och redigerar i? ?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.