Livet

Min dag i bilder

21 november 2017

09.00 – dagen startade med ett morgonmöte på Aller Media, alltså the house of ELLE. Vi pratade bloggframtid, sökoptimering och annat spännande! Är så himla tacksam att jag nu har ärkeproffs att ventilera med!

10.00 – eftersom jag inte hann med frukost inhandlade jag Östermalms torraste lussebulle. Blev så glad när jag såg att den inte hade russin, men dessvärre blev det en bitter upptäckt efter första tuggan. Begriper inte varför de ska gömma de förrädiska jäklarna INNE i bullen!?

isabel-boltenstern-min-dag

11.00 – dagens andra anhalt blev J. Lindeberg! Imorgon åker jag till USA för alpina världscupen och behövde därför hämta skidställ som beställts till mig. Hann dessutom slänga ett getöga (favorituttryck!) på nästa års golfkollektion och dreglade fullkomligt.

isabel-boltenstern-min-dag2

12.00 – tog en lunch med kära Danielle på Fotografiska där a-l-l-t var smördränkt. Helt underbart! Torsk, morötter, potatis, bönor och kål.

isabel-boltenstern-1314

13.00 – har jag sagt att jag älskar vädret som varit idag? Stilla, tyst och snötäckt.

14.00 – efter evigheters tjatande fick jag äntligen tillåtelse att hänga upp julstjärnan! Köpte den där på Granit för två-tre år sedan och tycker den är så simpel och snygg.

isabel-boltenstern-min-dag3

15.00 – i helgen är det dags för damernas slalom och storslalom i Killington i USA, och dit ska ju jag! Inför sändningar som de här måste jag dock spela in inslag och reportage, och då krävs några timmars research. Såhär kan mina förberedelser se ut – programledarkort med resultatlistor osv.

isabel-boltenstern-min-dag4

17.00 – jag tappade bort mig helt i tiden och satt mest och pluggade på Tessa Worleys livshistoria, så missade 16.00. Här kommer istället 17.00 då jag insåg att det var en bra idé att börja packa. Tyvärr är jag en person som alltid sparar detta moment in i sista sekund, och nu sitter jag alltså istället och skriver blogginlägg. Vad får jag inte glömma? Pass, underställ och mikrofonpuff..? Något mer?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Martine 22 november 2017 at 14:02

  Var är skorna på bild två från? <3

  • Reply Isabel 22 november 2017 at 14:28

   De är från Tretorn – HELT magiska! Regnboots utanpå, vadderade inuti. Lever i de under vinterhalvåret!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.