Livet

Min helg i fyra bilder

12 februari 2017

Den här helgen har gått i räserfart, och jag inser att alla bilder jag fotat antingen varit efter fem glas vin eller småbakis i möbelaffär. Nåväl. I fredags kom Wenche upp från Malmö, och GUDARS vad jag saknat henne. Vi gick på blomsterjakt eftersom jag tydligen Tappat Det Totalt™.

På kvällen hade vi reunionmiddag med exilskåningarna Ana, Ivana, Sara och Amanda – fyra ljuvliga töser som lämnat de Skånska vidderna för Stockholm. Förr sågs vi varje helg på diverse dansgolv i Helsingborg, men sedan vi alla flyttade (till samma stad, ja) blir det mer sällan. Jag har ett svagt minne av att vi planerade in en resa till Las Vegas..? Märkligt.

Efter att ha försökt blåsa upp en luftmadrass 02.37 ”utan att väcka Alexander” somnade jag på två röda. Vaknade sju timmar senare med två röda då också. Ögon då, alltså.

Men vi tänkte inte spilla någon tid när Wenche väl kommit på besök, så vi gick in till stan för lunch, fika och provsitta diverse möbler vi inte har råd med. Kolla bara denna underbara sammetssoffa?! Wenche hittade även staty som garanterat blivit en samtalspunkt på ”Halv 8 hos mig”.

På kvällen kom Ida och Robin över på pizza och Mello. Så himla mysigt, plus att de är hysteriskt roliga. Big love på att de dessutom (eller mest Ida kanske) stöttar mitt ny växtberoende.

Och idag har vi bara myst, packat och städat. Dessutom kom Jonatan till stan för blixtvisit, så vi hann med en fika. Helgen har varit så himla härlig, och som tur var är jag ledig två dagar till så jag kan härda ut min sociala baksmälla som redan börjat smyga sig på. Oh well, tack för en ljuvlig helg till mina fantastiska vänner och MVP alla dagar i veckan: Alex.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Wenche 13 februari 2017 at 16:40

    En jävla höghöjdar-helg och jag har drabbats av längtan efter dig redan! Betyder MVP min vänliga partner? Eller nä?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.